<

Fra Digital dinosaurus til Digital Hero


Begivenhedsdetaljer

  • Date:

Information

Programmet:
15:00 Velkommen
15:10 Kunden som omdrejningspunkt v. Lars Lyse, CEO, Bolia.com
15:40 Digital Dinosaurus eller Helt v. Hannu Vangsgaard
16:10 Pause – Fri Leg hos Playground
16:20 E-handel er også for B2B v. Claus Ejlertsen, E-handels- og marketingdirektør, Sanistål A/S
16:50 Engager kunden i dit brand v. Morten Fryland, Founder af Playground Marketing
17:20 Networking – prøv Playgrounds forskellige oplevelses installationer

Kender du Bolia.com – her pumper et hjerte af passion og kreativitet elementer som har gennemsyret virksomheden i alt hvad de gør og været byggestenene til en stærk omnichannel strategi. Hør Lars Lyse CEO fortæller hvordan de arbejder med personliggørelse af kundeoplevelsen og hvilken værdi det skaber for organisationen. Hvilke digitale greb udnyttes til at understøtte processerne. Vigtigst af alt hvordan Lars som CEO har fået lagt den retning for virksomheden og fået både digitale helte og dinosaurus med på rejsen.

Herefter sætter Hannu Vangsgaard, ind med et indsigt i hvordan man vender kulturen i organisationen fra bange for digitalisering til nysgerrig. Hvordan kan nysgerrighed på digitalisering giver en organisation det driver der skal til for at skabe digitale helte som kan få organisationen med på den rejse det er at gå fra en traditionel forretningsstrategi til en kundeorienteret virksomhed.

Claus Ejlertsen fortæller os om Saniståls transformation fra at være en klassisk grossistvirksomhed til i dag at være en BtB-servicevirksomhed med en høj grad af digitalisering. Sanistål har med succes indarbejdet en lang digitale services til sine kunder og der arbejdes i stor stil med begreber som big data, kunstig intelligens og omnichannel brugeroplevelser. Claus vil fokusere på de væsentligste strategiske fokusområder i forhold til at skabe en succesfuld digital transformation.

Efter et udsyn fra et strategisk fyrtårn inviterer vi jer med på en leg af sjove og gribende muligheder for at engagerer kunden i dit brand. Besøg Playground Marketing der skaber innovative interaktive installationer – og hjælper deres kunder med at skabe ‘Smil Der Betaler sig’. Hør om virksomhedens unikke produkter og tilgang til markedsføring og opbygning af kundeoplevelser. Oplev et hav af live installationer og mærk på egen krop potentialet. Vi ser frem til at se dig.
STED​: Hos Playground Marketing, Gjellerupvej 80B, 8230 Åbyhøj
Pris: Gratis – No Show fee 500kr
Tilmeld her:https://podio.com/webforms/18107911/1216382
Livestreaming: https://www.facebook.com/digitalvaekstkultur/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCvDR-hLzEOBCqM-hfkLzPWQ