<

Kick-Off Konference – Blockchain i Handel og Design


Begivenhedsdetaljer

  • Date:
  • Kategorier:

Information

Kick-Off konference

Teknologi som katalysator for bæredygtig innovation

Er du nysgerrig på hvordan teknologier som blockchain og IoT finder synergi med bæredygtighed og innovation i din forretning? Mangler du konkretiseringer af blockchain brugsscenarier og relevans for møbel og modedesign, der ikke kræver en dyb teknisk forståelse?

Under 3daysofdesign har vi samlet eksperter, cases og en håndfuld virksomheder som i foråret har været igennem en workshop og coaching om netop dette emne. De fortæller om de muligheder og refleksioner de i samarbejde med holdet af eksperter er kommet frem til, så du kan blive inspireret til at kigge på din forretning med lign. briller.

Kom og network med eksperter og virksomheder, mens du bliver inspireret på hvordan teknologi kan være en løftestang hen mod bla. cirkulær økonomi, gennemsigtighed, og bekæmpelse af kopivarer.

Åbent for alle

Møbel- og modevirksomheder generelt især følgende roller – CSR ansvarlige, forretningsudviklere, indkøbere/logistikansvarlige, digitale specialister.

Relevant for studerende

Program:

10:00 – Velkommen

10:05 – Oplæg Jan Damsgaard, Professor, CBS

10:35 – PANEL Præsentation fra virksomheder fra videns-salon + tid til spørgsmål og pauser

11:15 – Oplæg KEA / Designskolen Kolding

11:45 – Case

12:15 – Kick-off af Blockchain i handel og design – hvordan kan virksomheder få adgang til at teste disse teknologier af.

12:30 – Tak for i dag

Dato: Torsdag d.3 september 2020

Tidspunkt: kl. 10.00 – 12.00

Sted: Smedjen, Pakhus11, Dampfærgevej 4, 2100 København Ø

(3days of Design)

Læs mere her