<

Masterclass. Fremtidens digitale byggeri – BIM i stor skala


Begivenhedsdetaljer

  • Date:

Information

Fremtidens digitale byggeri – BIM i stor skala.
Vi glæder os til at se alle jer som er mere nysgerrige på at få udfoldet hvordan BIM skaber resultater. Til det har vi helt fra England inviteret Foster+Partners til at vise et par af deres projekter hvor BIM har været en afgørende faktor for effektivitet, koordinering og strømlining af et projekt. Men hvad byder fremtiden indenfor det digitale byggeri på og hvor starter rejsen hvis man endnu ikke arbejder fuldt ud med BIM.

Vi er stolte over at denne masterclass byder på eksempler i verdensklasse fra et at de førende internationale arkitekt-huse. Vi vil høre erfaringerne fra en first-mover virksomhed, der holder sig på forkant ved hjæp af teknologi for at opretholde en konkurrencefordel.
Oplægget byder på oplevelsen med at implementere BIM i et firma som Foster+Partners, hvilke udfordringer det bar med sig, hvilke opmærksomhedspunkter der er, samt hvilke overvejelser man skulle gøre sig hvis man skulle gøre det igen. Der vil der også blive fortalt om hvordan et større hold af danske studerende har været med til at præge implementeringen af BIM hos Foster & Partners..
Der vil blive eksemplificeret og taget udgangspunkt i to spændende projekter den nye lufthavn i Mexico City og projektet Oceanwide Center i San Francisco, begge projekter er finalister i dette års AEC Excellence Awards. http://blogs.autodesk.com/inthefold/aec-excellence-awards-finalists-2017/

Jens Kaarsholm og Peter Mortensen ser frem til at komme hjem og give dette oplæg og de har nogle spændende ting med i kufferten til jer.

08:00 Ankomst og kaffe
08:30 Rejsen til London, BIM og Foster+Partners, et case eksempel
09:15 Pause
09:30 Flere case eksempler, do’s & dont’s med BIM, 3 gode råd
10:15 Spørgsmål og afslutning på Masterclass
10:30 Netværk og Personligt møde med oplægsholdere


Arrangementet er en del af et EU projekt, hvor vi skal opkvalificere små og mellemstore byggevirksomheder i regionen i brugen af BIM.
I forbindelse med projektet inviterer vi alle interesseret til en Masterclass, hvor virksomhederne kan blive inspireret af en af frontløberne på BIM-området.