<

Webinar – Platform Design Toolkit


Begivenhedsdetaljer

  • Date:

Information

Webinar med Simone Cicero: Platform strategi som ny forretningsmodel

Vi starter kl 9:00 her på facebook siden og livestreamer Simones oplæg – I er velkommen til at kommentare og stiller spørgsmål undervejs.

Simone Cicero er ekspert på platform design og kollaborative forretningsmodeller. Simone vil denne formiddag føre os igennem, hvad platformsstrategi er; hvordan indarbejder man platformsstrategi sin nuværende forretningsgang, hvilke nye eller udvidede forretningsmodeller skal udvikles -og hvordan opbygger man strategiske partnerskaber og skaber potente økosystemer omkring sin kerneforretning.
Simone Cicero er strategisk produkt- og servicedesigner. Han har en stærk ekspertise i digital transformation, platform design, open innovation og økosystemer. Han er en erfaren og efterspurgt foredragsholder på erhvervskonferencer i Europa pga. hans nytænkning på området. Simone Ciceros oplæg stiller skarpt på en tendens, som vinder mere og mere indpas – nemlig design af platforme for innovation og co-creation i arbejdet med at udvikle nye produkter og services.
Simone tager på masterclassen en strategisk og teoretisk tilgang til platform design og udvikling af nye forretningsmodeller. Se hans metodekatalog ”From Business Modeling to Platform Design” her:
http://platformdesigntoolkit.com/platform-design-whitepaper/

Program
9:00 Velkommen fra Digital vækstkultur
9:10 Simone Cicero (indlæg på engelsk)
10:00 Afslutning & Tak for i dag