Whocopied.me protects this content

Circular Furniture Days for udstillere

Praktisk information til dig som udstiller

For fjerde år i træk slår vi dørene op til et kurateret udstilling med fokus på cirkulære og innovative løsninger under designfestivalen 3daysofdesign med overskriften “Circular Furniture Days 2022”. Eventet finder sted d. 15.-17. juni 2022 i København. Som udstiller kan du finde al praktisk information i forbindelse med Circular Fashion Days 2022. Siden opdateres løbende.

VENUE

Designmuseum Danmarks Villa (Lifestyle Lab CPH) og Designværksted, Bredgade 74, København. 

DELTAGERAFTALER

Circular Furniture Days er en del af de aktiviteter, Lifestyle & Design Cluster arbejder med for at fremme den grønne omstilling i branchen. For at muliggøre en så omfattende udstilling modtages støtte fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. For at kunne modtage denne støtte, kræver det, at deltagende virksomheder udfylder og underskriver en deltagererklæring, der estimerer, hvor mange timer, de kommer til at bruge på eventet.  
Vi sender denne erklæring til jer inden for kort tid. 
På forhånd tak fordi I vil udfylde denne.

SYMBOLSK DELTAGERBETALING

Deltagelse kræver et symbolsk deltagergebyr, som bl.a. går til at gøre et officielt åbningsevent muligt, til ekstra PR-aktiviteter, samt til at vi kan lave sociale events for deltagende virksomheder – herunder fredagsbar.  
Beløbet differentieres efter størrelsen på virksomheden, så alle kan være med:  
1-4 ansatte – 1500 kr.  
5-20 ansatte – 3000 kr.  
Over 20 ansatte – 5000 kr. 
Opkrævning på deltagerbetaling vil I modtage den 7/3.

DESIGN AF CIRCULAR FURNITURE DAYS

Som det også var gældende sidste år, vil vi gøre opmærksom på at Circular Furniture Days fungerer som en præsentation/et display og ikke en messe. Når Lifestyle & Design Cluster har evalueret ansøgningerne og udvalgt deltagerne, vil indholdet til dagen blive kurateret og designet af en udstillingsdesigner, så den fremstår med en samlet og tydelig formidling.  
Pernille Brun Andersen vil stå i spidsen for endelig kuratering samt al visuelt og grafisk i forbindelse med Circular Furniture Days. Flere af jer vil i den sammenhæng få dialog med Pernille. Kontaktinfo findes nedenfor.

FÆLLES BEGIVENHEDER

Circular Furniture Days er et fælles event.
Det er derfor hensigten, at de deltagende virksomheder/brands er så meget til stede som muligt, så de gode cirkulære eksempler kan blive videreformidlet til besøgende, og så I er med til at skabe en god stemning. Vi har forståelse for travlhed for deltagere under 3daysofdesign, men vigtigt er det især, at I er til stede på de tidspunkter, hvor der er fælles begivenheder. Nedenfor er listet nogle af dem, og I vil modtage uddybende information på alle begivenheder, når vi kommer tættere på.  

Officiel åbning af Circular Furniture Days.
Der vil i år være en officiel åbning af dagene – denne forventer vi vil foregå på selve dagen for åbningen – det vil sige d. 15. juni om morgenen.
Eksakt tidspunkt og indhold for begivenheden vender vi tilbage med. 

Kick-off:
På selve åbningsdagen sparker vi alle dagene i gang, ved at mødes en halv time inden dørene åbner til en kort intro, et hej til de andre deltagere og eventuelt sidste nye praktiske detaljer. 

Pressetur:
3daysofdesign kommer efter planen i løbet af åbningstiden forbi med et pressehold, der kommer rundt til virksomheder/brands. 

Speakers Circle:
En-to gange om dagen afholder vi Speakers Circle – et koncept der går ud på, at man som gæst kan tilmelde sig en rundtur, hvor man i grupper kommer rundt til alle virksomheder/brands, der står klar til at fortælle om produkter og/eller om virksomhedens cirkulære arbejde. 

Fredagsbar:
VI gentager succesen fra sidste år og arrangerer igen i år en fredagsbar for alle udstillere

CIRCULAR TALKS

I forbindelse med Circular Furniture Days vil der ligesom sidste år også blive etableret en platform til “talks” og engagerende debatter, hvor der sættes fokus på udvalgte og aktuelle emner målrettet møbel og interiør-industrien. Her kan man møde og høre om inspirerende first-mover- og disrupter-virksomheder, der kan påpege cirkulære brændpunkter og en vej til løsning af udfordringer, ligesom det her vil være muligt at præsentere og udrulle cases fra selve Circular Furniture Days.
Indholdet til ‘Circular Talks’ vil løbende blive sammensat, og I vil blive informeret om endeligt program, når det er færdigt.
 

BYD IND: Skulle I have idéer til emner, I gerne vil vide mere om, emner I er eksperter i og gerne vil dele ud af som oplægsholder eller en del af et panel, eller hvis I har andre bud ift. Circular Talks, så hiv fat i os – vi vil meget gerne høre fra jer.
Kontakt Betina Simonsen, CEO, Lifestyle & Design Cluster – find kontaktdetaljer nederst i dette dokument. 

FÆLLES EVENT OG MULIGHED FOR SPARRING

Circular Furniture Days er et fælles event. 
Det er derfor hensigten, at de deltagende virksomheder/brands er så meget til stede som muligt, så de gode cirkulære eksempler kan blive videreformidlet til besøgende, og så alle er med til at skabe en god stemning. Vigtigt er det især, at I er til stede på de tidspunkter, hvor der er fælles begivenheder – medio maj sender vi endelig praktisk køreplan ud. 
 
Husk også på, at de andre deltagere også er på en cirkulær rejse, hvorfor der er rig mulighed for at sparre med andre virksomheder og brands, der kan stå med samme udfordring som jer selv.

LEVERING OG AFHENTNING AF PRODUKTER

Alle deltagere bedes levere og afhente deres produkter til Designmuseum Danmarks Villa, Bredgade 74 i København i et aftalt 2-timers tidsrum. Dato og tidsrum kommer senere, men levering bliver formentlig ca. 2 dage før åbning og afhentning formentlig samme aften, fredag den 17. Juni eller mandag morgen den 21. Juni. Dette ligger ikke fast endnu. 
 
I forbindelse med både levering til opsætning og afhentning ved nedtagning skal det understreges, at vi ikke har mulighed for at hjælpe til med at bære produkterne ind på museet, og at I derfor selv (eller vognmand) skal kunne gøre dette. Derudover skal al emballage tages med retur, så det kun er det/de udstillede produkt(er), der bliver tilbage. 
Ligeledes at alt tilsvarende bliver hentet igen efter endt udstilling. Der er ikke mulighed for at smide affald ud på stedet og ej heller at opbevare noget under dagene. 
 
Tilkørselsforhold bliver beskrevet, når vi kommer tættere på. 
Både under opsætning og nedtagning vil I bl.a. kunne få assistance af Projektleder Maria Hørmann, Lifestyle & Design Cluster, samt visuel- og grafisk designer Pernille Brun Andersen. 

Circular Funiture Days 2022 Billede 1

Stemningsbilleder fra Circular Furniture Days 2021. Vi glæder os til at se jer i år.

Kommunikation og PR

Promovering under Circular Furniture Days:
Circular Furniture Days er tilmeldt 3daysofdesign som en kurateret ’fællesudstilling’.
Dette betyder, at Circular Furniture Days og Lifestyle & Design Cluster som aktør bliver promoveret på 3daysofdesigns hjemmeside/ platform. Indenfor 3daysofdesigns’ rammer på platformen præsenterer vi Circular Furniture Days og sikrer, at alle deltagende virksom- heder bliver listet, så det er muligt at se, hvem der deltager.
Det skal understreges, at ved deltagelse på 3daysofdesign via et fælles event som dette, får man ikke samme individuelle brand-promovering hos 3daysofdesigns og på deres platforme, som var man tilmeldt (og havde betalt for) eget event/brand direkte hos 3daysofdesign. Circular Furniture Days vil dog i et vist omfang stadig deltage i 3daysofdesigns presseaktivi- teter – herunder presseturen.
Der arbejdes der på at indgå et samarbejde med 3daysofdesign, så Circular Furniture Days qua sit faglige og innovative element – og som ramme for cirkulær udvikling – kan få yderligere fokus og opbakning fra 3daysofdesign’s side. Mere om det løbende. 

PR-materiale og formidling af Circular Furniture Days
Vi håber, I vil være med til at sprede nyheden om Circular Furniture Days i jeres egne mediekanaler og netværk. Vi sender jer snarest PR/kommunikationsmateriale og grafiske elementer, som I meget gerne må bruge. Hvis der generelt er noget Lifestyle & Design Cluster kan være behjælpelig med ift. kommunikation og formidling, så hiv endelig fat i vores kommunikationsafdeling. Se kontaktinfo nedenfor.
I mellemtiden kan I henvise til vores hjemmeside, hvor der kan findes information om Circular Furniture Days:  

Circular Furniture Days-format & Dos and don’ts
Som I ved, er Circular Furniture Days et kurateret event, der præsenterer de gode udvalgte cirkulære eksempler fra branchen. Eventet bliver samtidig “pakket ind” i et samlet visuelt koncept, som vores visuelle- og grafiske designer Pernille Brun Andersen står for.
Derfor er det vigtigt igen at understrege, at vi kommer til at udvælge hvor mange og hvilke af jeres produkter, der udstilles, og der derfor også er et par regler, som vi gerne vil, at I følger: 

Dos: I må gerne medbringe små visitkort eller postkort til uddeling. 

Don’ts: ’Forstyrrende’ roll-ups, plakater, kataloger, folier/boards, giveaways I form af muleposer og andre større ting osv. er desværre ikke velkomne. 

 

PROJEKTLEDELSE

Maria Hørmann
Projektleder, cirkulær økonomi
Mobil: 40354043
mah@ldcluster.com

 LinkedIn

KOMMUNIKATION

Steen Ancher
PR og tekst
Mobil: 20554399
steen@ldcluster.com

 LinkedIn

Svea Lund
Projektleder, cirkulær økonomi
Mobil: 96166200
svea@ldcluster.com

Maria Rye Vangsted
PR, SoMe og tekst
Mobil: 21767600
maria@ldcluster.com

 LinkedIn

Betina Simonsen
Direktør / CEO
Mobil: 29360090
betina@ldcluster.com

 LinkedIn

Amalie Ege
Grafisk arbejde og SoMe
Mobil: 28760338
amalie@ldcluster.com

VISUELT OG GRAFISK ARBEJDE

Pernille Andersen
visuel- og grafisk designer på Circular Furniture Days. 
pernille@ldcluster.com 
Flere af jer kan forvente at komme i dialog med Pernille, da hun i allerede i marts/april måned går i gang med det store puslespil med at stykke hele udstillingen sammen, og muligvis har spørgsmål til produkter og muligheder. 

Recycled Materials – best case use for popular materials

Hvordan kan interiørvirksomheder arbejde med genbrug og affaldsmaterialer? Vi inviterer fire banebrydende møbelvirksomheder til at tale om, hvordan de fandt den bedste måde at genbruge et materiale på. De deler deres genbrugsrejse fra idé til færdige produkter – genbrug er sjældent en lineær rejse, men disse virksomheder vil dele fordelene – og de erfaringer, de har lært undervejs. Men én ting er at bruge genbrugsmaterialer, en anden er genbrug af eget affald – til dette perspektiv inviterer vi affaldsmateriale-virksomheden The Upcyl til at dele deres perspektiv på, hvordan virksomheder kan skabe værdi med deres eget affald.

Talere: Jaye Buchbinder, produktudviklingsingeniør hos EMECO; Solveig Kolstad, medstifter af FLID Tools; Maria Fryd, medstifter og ejer af Wehlers; Wickie Meier, direktør og partner hos Really; Rikke Ullersted, stifter af The Upcycl

Moderator: Gabriella Constantinou, research assistent og materiale ekspert hos Lifestyle & Design Cluster

Recycled Materials – best case use for popular materials

Capital for green innovation – how interior brands can attract investments

Der er pres på livsstils- og interiørbrands for at begynde deres cirkulære overgang, men det kan være en bekostelig affære – og vil indsatsen blive belønnet af investorer? Det er det, vi undersøger i denne tale, hvor vi inviterer investorer og forretningsfolk til at dele, hvad de værdsætter, når de leder efter investeringer, og hvordan de rangerer grøn innovation og cirkulær praksis. Hvilke handlinger og motiver leder de efter, når de vælger investeringer, og hvor ser de fremtiden indenfor grønne investeringer og livsstilsvirksomheden?

Talere: Mikkel Skott Olsen fra Danske Bank The Hub; Linda Høibye, Danmarks Grønne Investeringsfond 

Moderator: Kim Hjerrild, Head of Circular Economy hos Lifestyle & Design Cluster

Capital for green innovation

What comes after circular economy? Intro to regenerative business

Danske interiør- og møbelbrands omfavner cirkulær praksis, men en ny bevægelse kommer allerede stærkt. Regenerering -praksis med at genopbygge vores planet, vores økosystemer og vores samfund. At give mere end vi tager og bruge forretning som en netto-positiv kraft.

Vi vil høre fra tankeledere på området og danske møbelvirksomheder, der allerede omfavner de regenerative principper.

Talere: Laura Storm, Regenerative Business & Leadership, Regenerators.co, ekspert giver en 15 minutters keynote om regenerative forretningspraksis. Herefter følger en debat mellem Laura Storm og Ditte Lysgaard, Managing Partner hos Lendager og Jesper Panduro, adm. direktør hos Skagerak.

Moderator: Johanne Stenstrup, cirkulær økonomi projektmedarbejder hos Lifestyle & Design Cluster

18. september kl. 11: What comes after circular economy? Intro to regenerative business

Engage your customers in circular economy transition

Ved implementering af cirkulære økonomi -initiativer har virksomheder svært ved at kommunikere disse initiativer og den merværdi samt de ekstra omkostninger, det medfører. I denne tale undersøger vi, hvordan frontløbende brands engagerer forbrugerne i denne overgang, for at skabe opmærksomhed og efterspørgsel efter mere cirkulær praksis.

Talere: Henrik Taudorf Lorensen, grundlægger og adm. direktør hos Takt; Anne Krogh – Country Marketing and Consumer & Customer Insights Manager hos IKEA; Anja Bisgaard Gaede, Trend & Consumer specialist hos SPOTT; Kristoffer Ravnbøl, Co-founder af Naboskab

Moderator: Betina Simonsen, Direktør hos Lifestyle & Design Cluster

Engage your customers in circular economy transition

Skovby Møbelfabrik

Skovby møbelfabrik billede 1

Forbo Flooring

Forbo Flooring billede 3

PUUF

PUUF billede 4

Møbel Copenhagen

Møbel Copenhagen billede 1

TimberNest

Timbernest billede 3

Genfärd

Genfærd billede 1

Mater

Mater billede 3

Applicata

Applicata billede 4

We Do Wood

We Do Wood billede 1

Nina K Ekman

Nina K Ekman billede 2

Dansk Wilton

Dansk Wilton Billede 4

Stelton / RIG-TIG

Rigtig billede 3

Carpenter CPH

CarpEnter cph billede 1

Better Weather

Better Weather billede 1

Flid Tools

Bettina Schori billede 3

Sofacompany x Sheworks

Sofacompany billede 1

Nordicbydesign

nordicbydesign billede 2

Hans Sandgren Jakobsen

Hans Sandgren Jakobsen billede 4.2

Rug Solid

Rug Solid billede 2

Mogens Hansen

Mogens Hansen billede 3

Warm Nordic

Warm Nordic billede 1

Relife

Dansk Wilton Billede 5

furnipart

Furnipart billede 2

Kvist Industries

Kvist billede 5

AKUART

Akuart billede 3

Bettina Schori

Bettina Schori billede 5

Letzleather

Letzleather billede 2

WallPipe

Wallpipe billede 5

Wehlers

Wehlers billede 2

Dencon

Dencon billede 2

Rosendahl Design Group

Rosendahl Design billede 3

Recollector

Recollector billede 1

Ahm og Lund

Ahm & lund CFD billede 1

Ferm Living

Ferm Living billede 7

PP Møbler

pp møbler billede 4

SPOOR

Spoor billede 4

Embacco Lighting

Bettina Schori billede 2

Innovation Living

Innovation Living billede 1

Anne Mygind

Anne Mygind billede 4

Fredericia Furniture

Fredericia billede 2

Arvestykke

Dencon billede 1

Design Rocket

Design Rocket billede 3

Randers+Radius

Randers+Radius billede 1

Design Studio Lars Vejen

Design Studio Lars Vejen billede 5

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com

Sylab
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 7190 8922
E-mail: sylab@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 74
1260 København
Tlf.: +45 2074 7683
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: