E-hub-Herning

Handel er dybt forankret i Hernings DNA, og vi er kendt som dygtige købmænd. Denne force skal vi udnytte til også at gøre os førende inden for e-handel og finde styrke og udviklingsmuligheder i de digitale udfordringer. Derfor vil vi etablere e-hub-Herning: -et fælles e-handelsinitiativ og netværk, som måske på sigt kan udvikle sig i form af en klynge/en fysisk forankring, hvor virksomheder f.eks. kan have fælles lager, administration, pakning, distribution, kundeservice og hotline mv.

Målet med e-hub-Herning er også at skabe et uddannelsesmiljø og videnscenter med specialiseret viden og erfaring om praktisk e-handel. Samtidig ønsker vi gennem e-hub-Herning at udvikle og udnytte synergierne mellem bl.a. etableret erhvervsliv, vidensmiljøer, uddannelser, interesseorganisationer og iværksættere til at skabe de bedst mulige start- og vækstbetingelser for virksomheder, der arbejder med e-handel.

I første omgang vil Herning Kommune derfor initiere, understøtte og medetablere et lokalt videns- og kompetencenetværk indenfor e-handel og digitalisering. Her kan alle med interesse for området sætte sig sammen og dele viden og erfaringer og diskutere de fremadrettede ønsker og behov til e-hub-Herning.

 

Partnere: 

Jakob Søndergaard (Udviklingskonsulent, Herning Kommune og tidligere trendrådgiver)

Projektleder:

Heidi Svane

Mobil: 20747683

Mail: heidi@ldcluster.com

KONTAKT OS

Afdeling i Jylland
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
> Find vej
Afdeling i København
BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: