Whocopied.me protects this content

Genanvendelige Materialer 2024

Genanvendelige Materialer 2024 handler om at styrke tekstil-, møbel-, mode- & livsstilsbranchen viden om genanvendelige materialer. Herunder styrke virksomhedernes viden om og mulighed for at indtænke hvordan materialer kan tænkes at indgå i et closed loop, som genanvendelige og dermed som resurse i virksomheden egen fortløbende værdikæde.

Projektet sigter mod at kortlægge og definere hvilke materialer der egner sig til at indgå i en cirkulær værdikæde, samt et repræsentativt udvalg af eksisterende genanvendelige materialer, der findes på det globale marked og som kan erstatte de nuværende mest brugte virgin materialer.

Den opsamlede viden omsættes til konkrete anbefalinger ift. processer og materialevalg, hvormed projektet forsøger at give vejledning til virksomheder i tekstil, møbel og mode- & livsstilsbranchen og gøre dem i stand til at træffe mere bæredygtige valg i forbindelse med deres produktinnovation.

Indsamling af viden er en central del af projektet og indsigt i virksomhederne tilgang til materialer og ikke mindst genanvendelige materialer er afgørende for at iværksætte konkrete anbefalinger. Som virksomhed kan du deltage i projektet på flere niveauer, lige fra et generel bidrag til videns indsamlingen og til muligheden for at udvikle viden i samarbejde med en af de 3 hoved videnspartnere i projektet og dermed igangsætte virksomhedens egen udvikling mod en mere bæredygtig tilgang.

Bidrag til videns indsamlingen       

Deltagelsen består i en indledende spørgeundersøgelse, som bidrager med viden om virksomhedens nuværende materialebehov og ønsker ift. mere bæredygtige valg.

Deltag i vidensindsamling

Bidrag til kortlægningen af genanvendelige materialer

Bidrag med viden om eksisterende genanvendelige materialer. Som materialeproducerende virksomhed kan du deltage og bidrage med viden om virksomhedens eksisterende materialeproduktion.

Kontakt Ditte Hammerstrøm: dham@kglakademi.dk

Deltag som case virksomhed

Her er der mulighed for en bredere uddybelse af virksomhedens arbejde med genanvendelige materialer eller et mindre udviklingsforløb i samarbejde med en af de 3 hoved videnspartnere i projektet. Her vil der være mulighed for sparring omkring nye cirkulærer materiale løsninger. Som udgangspunkt forventes det at virksomheden kan afsætte omkring 50 timer til projektet, samlet set delt ud på flere medarbejdere og med alt medgået tid, lige fra transport til intern vidensdeling og deltagelse i afsluttende event.

Kontakt Ditte Hammerstrøm: dham@kglakademi.dk

Deltag i seminar

Den opsamlede viden for både kortlægning og case arbejde formidles endeligt i et samlet katalog/rapport, som sammen med projektet søster-projekt GENANVENDELIGT BEKLÆDNINGS-DESIGN 2024 formidles i et fælles afsluttende seminar om genanvendelige materialer og beklædningsdesign d. 4. december 2024.

Deltag i seminar

Tilskudsgivere:

Kontakt

Projektleder Ditte Hammerstrøm

Det Kongelige Akademi

T: +45 2233 4282

M: dham@kglakademi.dk

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com