Lifestyle Growth 2020

Den 8. oktober 2020 afholdes Lifestyle Growth i København i samarbejde med Danske Bank. 

Ansøg om deltagelse som virksomhed senest d. 1. september 2020 kl. 12.00 her

Læs ansøgningskravene her

En af de helt store udfordringer i mode- og livsstilsbranchen er kapital til vækst. Samtidigt mangler mange iværksættere forretningsmæssige kompetencer. Dette er årsagen til, at Lifestyle & Design Cluster afholder Lifestyle Growth den 8. oktober. Initiativet matcher kapitalstærke investorer med upcoming mode- og livsstilsvirksomheder, og målet er at styrke iværksættere i modebranchen.

 ”Det er et rigtig spændende formandsskab i Lifestyle Growth, hvor jeg sammen med de andre i investorpanelet forsøger at fordre og motivere iværksætteri og investeringer i mode- og livsstilsbranchen. Med dette initiativ vil vi vise, hvor meget saft og kraft der er i det danske mode- og livsstilsmiljø, og ikke mindst at man som investor har mulighed for at få en yderst god forrentning på sin investerede kapital. Det er en vigtig pointe i et iværksætter herunder angel og venture fonds miljø hvor der har været en tendens imod et primært fokus på teknologi virksomheder ”, udtaler Christian Stadil, CEO og ejer af konglomeratet Thornico og formand for investorpanelet. 

Christian Stadil

Vinderne i 2019

Første pladsen gik sidste år til Tobias Birk Nielsen 

“Det giver helt klart noget energi og en indikation af at det ikke er helt i dammen det vi går og laver. Så det vil helt klart give et ekstra skub på gejst-pedalen de næste uger, og føles mindre surt når vi til tider løber ind i 15-18 timers arbejdsdage. Og så er det selvfølgelig vildt rart at blive bekræftet i det arbejde vi gør samt at panelet kunne se det kommercielle potentiale i vores projekt” udtaler Tobias Birk Nielsen og fortsætter

“Vi er helt klart blevet overrasket og “infatuated” som de siger i det Engelske, over hvor ekstremt mange gode kræfter der er involveret omkring forløbet fra Danske Bank, juryen og særligt Headstart Fashions side. Det har virkelig været fantastisk, og det er prisværdigt når nogen tager skeen i egen hånd på den her måde, for at booste iværksætteri i den kreative branche.”

Tobias Birk Nielsen vandt ikke kun 1. pladsen, men modtog også to store priser; 1 års gratis medlemskab af brancheorganisationen Dansk Mode & Textil og 1 års gratis adgang til platformen TRAEDE.

 

Anden pladsen gik til Labfresh.

“Det har allerede resulteret i 4 møder med relevante folk, så jeg klager ikke. Det er første gang jeg har været til et event, hvor dommerpanelet var så forberedt. Både vores regnskab og strategi var tydeligvis blevet nærstuderet, hvilket gjorde at spørgsmålene fra investorerne var spot-on” lyder det fra Kasper Brandi Petersen, medstifter af Labfresh, der er stolt over at deltage i Fashion Growth og tilfreds med det foreløbige output. 

Vinderne 2019

Investorerne 2019

Projektleder:

Christian Chapelle, Head of Incubation

Mail: christian@ldcluster.com

Mobil: 24207207

LinkedIn

Lifestyle Growth afholdes af Lifestyle & Design Cluster i samarbejde med Danske Bank.

Partnere:

Dette års investorpanel offentliggøres den 3. august 2020

Investorpanelet 2019:

  • Christian Stadil (formand for investorpanelet), ejer Thornico
  • Jens Poulsen, direktør og medejer DK Company
  • Carl Erik Skovgaard, advokat DLA Piper & investor
  • Peter Frandsen, direktør og medejer Verpan
  • Henrik Hansen, investor
  • Peter Hildebrandt, medejer Pavement, Monday Sunday m.m.
  • Peder Tang, direktør og medejer Minimum
  • Rasmus Bak Jensen, direktør og medejer Libertine-Libertine
  • Kristian Riis, Nordic LA, guitarist Nephew

Finalisterne 2019:

KONTAKT OS

Afdeling i Jylland
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
> Find vej
Afdeling i København
BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: