Whocopied.me protects this content

Lifestyle Growth 2024

Fotos: Gorm Branderup

Tilmeld dig Lifestyle Growth 2024
Dato: 31.10.2024, Rådhushallen, Aarhus

Ansøgningsfrist 16.09.2024, kl. 12.00 –  Ansøg her
Publikum tilmelding, her

Du har nu mulighed for at tilmelde dig Lifestyle Growth 2024 – og blive blandt de heldige udvalgte som kan Pitche for mentor- og investorpanelet. Vinderne får adgang til  mentorer, gratis rådgivning og medlemskaber samt netværk og eksponering. Vinderen af 1. pladsen modtager 25.000 kr.

———————————————————

 

Om Lifestyle Growth

Blandt de store udfordringer for start-ups/iværksættere i mode- og livsstilsbranchen er adgang til de rette mentorer, det stærkeste netværk samt kapital til vækst og grøn omstilling. Dette er årsagen til, at Lifestyle & Design Cluster afholder Lifestyle Growth i samarbejde med Sydbank.

Initiativet matcher kapitalstærke mentorer med upcoming mode- og livsstilsvirksomheder. Målet er at styrke start-ups/iværksættere i mode- og livsstilsbranchen.

Vi har sammensat et bredt panel, der på baggrund af ansøgninger og pitches fra deltagene virksomheder kårer vinderne. Vinderne modtager mentorship og adgang til en række gratis ydelser.

Dagens program

De virksomheder, som udvælges, får mulighed for at pitche for panelet, som har brede kompetencer indenfor forretningsudvikling, internationalisering, online salg, grøn omstilling m.v. I sidste ende er det panelet, der afgør, hvem der vinder. Der vil være publikum i salen.

 

 

 

———————————————————

Morten Gade Steinmetz

Partner Deloitte

Christian Chapelle

Head of Incubation Lifestyle & Design Cluster

Ulrik Knudsen

Erhvervschef Sydbank

Christian Stadil

Christian Stadil

Formand for LIFESTYLE GROWTH og CEO og ejer af konglomeratet THORNICO. THORNICO består af mere end 120 virksomheder, der opererer inden for en bred vifte af sektorer. Christian Stadil er dertil også en aktiv investor med interesse i nystartede virksomheder.

Margrethe Lehrmann

Margrethe Dal Lehrmann

Investor og direktør hos LoveMondays, der har aktive investeringer i mere end 20 virksomheder indenfor bla. Livsstil, Retail, Markedspladser & E-commerce mv. Som tidligere Indkøbsdirektør i Magasin har hun siddet i adskillige juryer på tværs af den danske fashion industry og er i dag aktiv i det danske iværksættermiljø. Hun er tidligere forlagsdirektør i medie branchen og kontaktdirekør i reklamebranchen.

Henrik Hansen

Henrik Hansen

Bestyrelses- og Advisory board-medlem i en række virksomheder i livsstils-, NGO- og ejendomsbranchen. Har været adm. direktør og medejer af COZE AARHUS AIS gennem 14 år og er i dag medejer af møbelvirksomheden BoShop.

Jens Poulsen

Jens Poulsen

Group CEO og grundlægger af DK Company. Koncernen markedsfører 23 brands og beskæftiger ca. 2.400 mennesker. Virksomheden har en årlig omsætning på ca. 3,5 mia. DKK og huser kontorer i 13 lande. DK Company sælger årligt omkring 25 millioner stykker tøj til 60 lande.

Betina Simonsen

Betina Simonsen

CEO for Lifestyle & Design Cluster. Klyngen har inkubatormiljøer i Ikast, Aarhus og København. Ud over den nuværende stilling i klyngen, sidder Betina Simonsen i bestyrelser, advisory boards og styregrupper inden for livsstilsområdet både i offentlige og private samarbejder.

Vinderne af Lifestyle Growth 2023, vil modtage:

  • Mentorforløb (fra udvalgte paneldeltagere)
  • Gratis rådgivning fra Deloitte
  • 1 års gratis medlemskab af Dansk Mode & Textil
  • 1 års Gratis adgang til platformen TRAEDE
  • 25.000 kr. inkl. moms
  • Rådgivning inkl. gennemgang af Sydbanks strategikompas
  • Værdifulde netværksmuligheder
  • Øget eksponering

Christian Chapelle
Head of Incubation
Mobil: 2420 7207
christian@ldcluster.com

Lifestyle Growth afholdes af Lifestyle & Design Cluster i samarbejde med Sydbank.

Øvrige samarbejdspartnere:

Vinderne af Lifestyle Growth 2023

Førstepladsen

TIMESTONE

Timestone

Fremstiller miljøvenlige mindesten og mindeplader i keramik. De har nytænkt den måde, man traditionelt har produceret mindesten og mindeplader på, ved at lave mindesten i ler.  Det sikrer bedre arbejdsvilkår for dem, der skal arbejde med mindestenene, da de kun vejer omkring 15 kilo mod granitsten, der vejer 65-100 kilo.

Andenpladsen

Skagen Clothing

Skagen Clothing

byder på holdbare, klassiske items, som er lette at style. De fokuserer på de behagelige naturfarver, som er lette at matche med tøj, der allerede hænger i skabet.  Fokus er på det bæredygtige aspekt, der ligger i at investere i items, som hverken går af mode, eller som er problematiske at sammensætte til et outfit.

Special Prisen

HAbiWe

Habiwe

designer og producerer æstetisk spændende og innovative møbler, der har fokus på funktionalitet og akustik. De ønsker med deres sortiment at understøtte den samfundsmæssige indsats mod stress og dermed bidrage til en øget livskvalitet.

Vinderne af Lifestyle Growth 2022

Førstepladsen

Momkind

Lifestyle Growth 2022 Momkind

Stifter af Momkind, Nanna Schultz etablerede Momkind  efter at være blevet mor i 2016. Hendes romantiske forestillinger om moderskabet blev overskygget af praktik og udfordringer. Derfor etablerede hun virksomheden, der sælger en række produkter, der er relevante for nybagte møder, samtidig med, at den er blevet et tabu-frit forum, hvor mødre deler deres udfordringer og erfaringer og kan deltage i udviklingen af nye produkter.

Nanna Schultz var overrasket over, hvor lidt der bliver talt ærligt om mødres velbefindende, og hvor få eller ingen produkter, der findes til at afhjælpe alle udfordringerne.

Det er vigtigt for brandet, at deres produkter ikke indeholder skadelige stoffer. Derfor er Momkinds tekstilprodukter certificeret og dermed testet for skadelige og ulovlige stoffer, ligesom både nogle af produkterne og emballagen er genanvendte materialer.

Lifestyle Growth 2022 Camille Brinch

Camille Brinch fik for fem år siden afslag på at blive elev hos alle guldsmede i Aarhus. Det slukkede dog ikke hendes drøm om at blive smykkedesigner. Tværtimod tændtes hendes indre flamme. I dag har hun skabt Camille Brinch Jewelry – et smykkeunivers, hvor hun inspirerer kvinder til at udtrykke sig selv gennem cool og kraftfulde smykker.

Special Prisen

RE-ZIP

Lifestyle Growth 2022 RE-ZIP

RE-ZIP er et cirkulært emballagekoncept til e-handlen. Ved at genbruge emballagerne, kan webshops give onlineshoppere et bæredygtigt og bekvemt alternativ, der sparer op til 87% CO2-udledning sammenlignet med engangsemballage.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com