Logo M Baggrund

Udforsk vores katalog med projekter til livsstilsbranchens aktører

Hvert år tager vi hos Lifestyle & Design Cluster på dialogbesøg hos vores såkaldte dialogvirksomheder.

Det er virksomheder, vi har tæt sparring med, så vi altid er opdaterede på, hvad livsstilsbranchens aktører har brug for af kompetenceudviklende projekter, der kan styrke virksomhederne.

I år har vi dog besluttet at give alle interesserede mulighed for at kigge i kataloget. På denne måde kan alle virksomheder forhåbentligt finde noget, der har deres specifikke interesse – og man kan også komme med forslag, hvis man sidder med en udfordring, man tror, andre virksomheder deler.

På denne måde kan vi måske sikre opbakning til et bruger-genereret projekt, som kan kompetenceudvikle en masse virksomheder.

Selvfølgelig er der de forbehold, at vi ikke nødvendigvis kan efterkomme en efterspørgsel, mens det også er nødvendigt at fremhæve, at dialogvirksomheder har førsteret på allerede oprettede projekter. Men det er selvfølgelig bare endnu en anledning til at blive dialogvirksomhed hos os!

Vi håber, I finder læsningen interessant og ser frem til at høre fra jer, hvis I har interesse i et allerede fastlagt projekt eller forslag til et måske kommende af slagsen.

God læsning!

Projektbeskrivelser til Lifestyle & Design Clusters projekter 2019 

 

KONTAKT OS

Afdeling i Jylland
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
> Find vej
Afdeling i København
BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: