Whocopied.me protects this content

Projekt: EU’s Digitale Produktpas

Test din Virksomheds Parathed til EU’s Digitale Produkt Pas

I en tid hvor bæredygtighed og grøn omstilling er essentielt, tilbyder vi virksomheder en unik chance for at deltage i et specialiseret forløb, der forbereder dem til EU’s kommende Digitale Produkt Pas. Dette projekt, ledet af KEA og FORCE i fælles projektledelse, vil benytte cutting-edge teknologier som Blockchain og Internet of Things (IoT) for at revolutionere forretningsmodeller og skabe gennemsigtighed og sporbarhed for produkter.

Formål

Projektet sigter mod at udruste virksomheder med værktøjer til at udvikle og teste digitale produkt pas, hvilket er afgørende for at opfylde kommende EU-lovgivning. Med anvendelse af Blockchain og IoT, kan virksomheder skabe digitale tvillinger af deres produkter, hvilket åbner muligheder for at spore CO2-aftryk og forlænge produktets levetid gennem cirkulære forretningsmodeller.

Dette projekt tilbyder små og mellemstore virksomheder en gylden mulighed for at forberede sig på fremtidens digitale krav. Projektet er ledet af KEA og FORCE, tilbyder et specialiseret forløb, hvor virksomheder kan udvikle og teste et digitalt produktpas. Målet er at sikre virksomhedernes parathed til EU’s kommende lovgivning og udforske, hvordan Blockchain og Internet of Things (IoT) kan revolutionere deres forretningsmodeller.

Deltagerne vil lære, hvordan digitalisering og nye teknologier kan skabe gennemsigtighed og sporbarhed for deres produkter, hvilket er afgørende i en tid, hvor bæredygtighed og grøn omstilling er essentielle. Særligt vil alle virksomheder konkret stå med en prototype af det digitalt produktpas som en stor gruppe studerende fra KEA vil lave test af og indhente feedback.

Målgruppe

Projektet henvender sig til 16 virksomheder inden for teknologi, livsstilsbranchen og startups. Du kan enten deltage som brands der ønsker at forsøger at bygge en prototype af det digitale produkt pas, eller du kan deltage som leverandør som ønsker at bygge prototypen sammen med et brand. Som brands kan I også række ud til jeres nuværende leverandør og afsøge om de ønsker at indgå i forløbet.

Derudover er alle velkommen til afslutningskonference den 11. november – tilmeld dig her 

Udbytte for Deltagere

Virksomheder, der deltager i projektet, vil få adgang til nye innovations-samarbejdspartnere og viden om, hvordan de kan implementere og udnytte digitale produkt pas. Dette vil give dem en konkurrencemæssig fordel og hjælpe dem med at identificere nye, bæredygtige forretningsmodeller.

Derudover tester studerende fra KEA (Copenhagen school of design and technology) jeres produktpas hos slutbrugere og indsamler feedback til jeres brand.

Aktiviteter og Tidshorisont

Februar 2024 – November 2024

  1. Kvarter 2024: Rekruttering og teammatchning mellem virksomheder og teknologiudbydere.
  2. og 3. Kvarter 2023: Innovationssamarbejde og udvikling af prototyper.
  3. og 4. Kvarter 2023: Involvering af studerende og feedback på prototyper.

Vidensdeling og opfølgning: Løbende gennem projektets varighed.

AFSLUTNINGSKONFERENCE

Hør hvordan 16 mode og møbel virksomheder har gennem 2024 arbejdet på en prototype af et digital produktpas. Hvordan er deres resultat blevet og hvad har de lært undervejs.

Hvis du har interesse kan du allerede nu skrive dig op til afslutningskonferencen den 11. november fra 13:00-15:30.

Her kan du også møde de eksperter som har støttet brands i deres process hvad er deres erfaringer og anbefalinger.

TILMELD DIG HER

Tilmelding

Kontakt os for yderligere information og tilmelding til dette banebrydende projekt, og vær med i frontlinjen for bæredygtig innovation og digitalisering i din branche.

Jesper Thisted Larsen

Lektor / Senior Lecturer

Design & Business

KEA – Københavns Erhvervsakademi

Copenhagen School of Design and Technology

Guldbergsgade 29N

DK 2200 København N

jest@kea.dk

Tel: 51 14 57 68

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com