Whocopied.me protects this content

Fremtidens detailhandel – Kunderejsen

Med oplægsholder Heidi Svane Pedersen

Inden kunden står i butikken og handler har der været en forudgående rejse. Jo bedre du kender rejsen, jo nemmere er det at møde kunden på rette tidspunkt med det helt rigtig tilbud og relevante informationer.
Dette arrangement giver indsigt i de lavthængende frugter for at kæde online-branding sammen med offline oplevelser. Online kunder besøger aflægger også fysiske butikker på deres købsrejser, men hvad vil få kunden til at stoppe op og lægge købet hos dig? Hvad gør andre for at være i kundens bevidsthed, når han shopper på nettet? Nethandlen stiger. Især den del der foregår på mobiltelefonen. Kan den mindre fysiske butik udnytte dét til sin fordel?

Få konkrete eksempler på hvad der tæller for forskellige typer af kunder. Foredraget giver overraskende veje at gå for den traditionelle butik. Programmet byder på oplæg fra Innovationsnetværk Service Platform og oplæg fra butiksejere, der deler ud af egne erfaringer med at gøre hurtige trends til virkelighed.

 

Heidi har en kombination af faglig fundament i både marketing og strategi samt en praksisnær erfaring som selvstændig i detail-sektoren.
Nysgerrigheden for innovation, digitalisering og nye forretningsmodeller er blevet en del af kompetencesættet efter en tid hos Innovation Lab og Martin Professional.
Heidi har en profil, hvor hun har en stærk evne til at formidle, til at omsætte brede tendenser til nærværende realitet og håndtere samarbejdspartnere med god indsigt i deres strategiske og forretningsmæssige processer.

heidi@LDCluster.com
+45 20 74 76 83

https://www.linkedin.com/in/heidisvane/

Interesseret? Kontakt os for at høre nærmere

Kontakt os for at tegne abonnement eller for yderligere oplysninger på info@ldcluster.com

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com