Whocopied.me protects this content

Beklædning & Fashion

Innovation og design indenfor mode og beklædning
Faggruppen: Beklædning/ Fashion fokuserer på innovation og design indenfor mode og beklædning samt overførsel af forskningsresultater og ny viden til branchens primært små og mellemstore virksomheder med henblik på at styrke deres konkurrenceevne både nationalt og internationalt

Fagruppens ansvarlige

Mette Julie Bundgaard-Nielsen

Mail: mjb@dskd.dk

Mette Julie Bundgaard-Nielsen har i over 10 år arbejdet på landets videns institutioner som underviser i mode, herunder på Designskolen Kolding som Studie Adjunkt, hvor hun underviser BA og MA, og er ansvarlig for show/udstilling. Hun har tillige været forskningsassistent i Lab for Bæredygtighed indenfor ressourceoptimering i modebranchen, og har på baggrund af det arbejde gennemført en KUV.

Modens potentiale for bæredygtighed er også omdrejningspunktet, når hun i eget navn ’BundgaardNielsen’, udforsker holdbarhed, kvalitet og fleksibilitet i mode/beklædning. Hendes arbejde er baseret på ’design based research’, hvor fokus er på cirkulær tankegang, bæredygtighed og innovation. Senest er hendes eget arbejde med projektet ’Circle Dress’ blevet anerkendt som et ’best practise’-eksempel på cirkulær mode i, Nike’s Circular Guide fra 2019.

Udover at have arbejdet både i Paris og Sydney er Mette Julie Bundgaard-Nielsen er en kendt figur på den danske modescene, hvor hun har været Head of design for Fonnesbech, med hvem hun vandt Elle Style Awards CSR pris.

Mette Julie Bundgaard-Nielsen er uddannet fra Modelinjen i 2007 fra Designskolen Kolding.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com