Nye materialer

Nye materialer

Udvikling af innovative materialer og nye anvendelsesformer af kendte materialer
Faggruppen Nye Materialer skal skabe innovation og vækst via systematisk arbejde med nye, innovative materialer eller kendte materialer i nye anvendelsesformer. I faggruppens arbejde rettes fokus på at overføre forskningsresultater til virksomheder, på bæredygtighed og brugen af nye teknologier til frembringelse af nye materialetyper og produkter. Aktiviteterne henvender sig primært til bolig- og beklædningsvirksomheder. Den sekundære målgruppe er studerende og undervisere på videregående uddannelser.

Fagruppens ansvarlige

Poul Erik Jørgensen
Konsulent, Knowledge Centre for Smart Textiles
T: 8755 0546
M:pejo@viauc.dk

 

Poul-Erik er uddannet produktionsingeniør, samt HD i organisation. Poul-Erik har mere end 20 års erfaring fra tekstilbranchen, hvor han i alle årene har arbejdet med produktudvikling, salg og ledelse.

Senest ansat som virksomhedskonsulent og projektleder i CBC’s Videnscenter for Intelligente tekstiler på TEKO, der beskæftiger sig med intelligente tekstiler, nye materialer, kreative udviklingsprocesser, brugerdreven innovation, CSR, og projektledelse. Poul-Erik er tovholder i faggruppen Nye Materialer.

KONTAKT OS

Afdeling i Jylland
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
> Find vej
Afdeling i København
BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: