Whocopied.me protects this content

Fremtidens detailhandel – Sociale medier

Med oplægsholder Heidi Svane Pedersen

Få idéer og inspiration til social medier. Hør om andres erfaringer og bliv klogere på, hvad der kan være den bedste vej for din butik.
Skab nærvær på de sociale medier og lær mere om dine kunders sociale fælleskaber på nettet. I takt med at sociale medier kræver højere betaling for at booste virksomheders kommunikation bliver dialogen mellem fans og venner af fans rigtig interessant.

Vi ved alle, at en glad kunde er den bedste sælger både offline og online. Hør om nye måder du kan være nærværende online tilstede, for eksempel i samarbejde med de brands du har i butikken.
Få idéer til hvad du kan gøre bedre billigere. Hør om andres erfaringer og bliv klogere på, hvad der kan være den bedste vej for din butik.

Programmet byder på oplæg fra Innovationsnetværk Service Platform og oplæg fra butiksejere, der deler ud af egne erfaringer med at gøre hurtige trends til virkelighed.

Heidi har en kombination af faglig fundament i både marketing og strategi samt en praksisnær erfaring som selvstændig i detail-sektoren.
Nysgerrigheden for innovation, digitalisering og nye forretningsmodeller er blevet en del af kompetencesættet efter en tid hos Innovation Lab og Martin Professional.
Heidi har en profil, hvor hun har en stærk evne til at formidle, til at omsætte brede tendenser til nærværende realitet og håndtere samarbejdspartnere med god indsigt i deres strategiske og forretningsmæssige processer.

heidi@LDCluster.com
+45 20 74 76 83

https://www.linkedin.com/in/heidisvane/

Interesseret? Kontakt os for at høre nærmere

Kontakt os for at tegne abonnement eller for yderligere oplysninger på info@ldcluster.com

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com