Whocopied.me protects this content

FUTURE OF FASHION – danske designtalenter i fælles show

Tema: Iværksætteri & talent

Modeshowet Future of Fashion viser danske og udenlandske modevirksomheder, hvad der rører sig i det kreative vækstlag på landets designskoler. Samtidig letter showet de danske talenters vej ud på arbejdsmarkedet.

cta-pdf-sec

Forener modeshow og rekruttering

future-of-fashion-lrg”Future of Fashion er en unik chance for virksomhederne, som ser den danske talentmasse samlet og kan netværke med en hel generation af nye designere, frem for det mere fragmenterede billede man får, når man kun ser et show fra en enkelt skole eller to,” forklarer projektkonsulent Rasmus Nordqvist fra Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning, som står bag Future of Fashion.

Showet har til formål at forene modeshow og rekruttering, og derfor er det særligt givende at deltage for mode- og tekstilvirksomheder, der skal ud og spejde efter nye talenter.

”Det personlige møde med den studerende giver virksomhederne en bedre mulighed for at vurdere det enkelte menneske og dets kompetencer. For os er det vigtigt, at vi ikke kun bærer de studerendes projekter frem, men hjælper den enkelte med at komme i arbejde, så nytteværdien ved uddannelse – mødet mellem virksomheden og kompetencerne kommer i fokus,” siger uddannelseschef ved Designskolen Kolding Lone Dalsgaard André.

Det var 22 nyuddannede fra Designskolen Kolding og 12 fra Kunstakademiets Designskole, der viste deres afgangskollektioner frem. Dertil kom en videopræsentation af afgangsholdet fra VIA Teko Design & Business.

[…]

 

Deltagende skoler

Det er Designskolen Kolding, Kunstakademiets Designskole og VIA Teko Design & Business, som alle er partnere i Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning, der står bag det fælles tiltag i samarbejde med Dansk Erhverv og wear.

Traditionen med Future of Fashion startede i 2013, og her knyttede både danske og internationale virksomheder værdifulde kontakter; blandt andet hentede designteamet fra Zara en nyuddannet Teko-designer til Spanien, hvor hun i dag har gang i en karriere inden for herretøjsdesign.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com