Whocopied.me protects this content
Sostrup Web

Første hold af Nordic Buzz 2016 afsluttet: Ansøg nu til Nordic Buzz 2017

Danmarks hotteste mentorforløb for nordiske iværksættere i de kreative industrier, Nordic Buzz, har netop afsluttet sit første forløb og første hold 2016.

Hvad fik deltagerne i Nordic Buzz 2016 ud af forløbet?
Læs her hvad iværksætteren Bettina Lehmann fra Draw Doodles Study beretter om hendes udbytte:

’Først og fremmest har jeg fået visualiseret det ’interne organ’, som lige pt. er mig og mine leverandører. Jeg har fået klargjort hvilke processer, der er i min virksomhed i forhold til produktion og salg samt hvordan jeg optimerer de enkelte led. Dermed kan jeg blive bedre til at fokusere mere på det JEG er god til og så få outsourcet nogle af de områder, som jeg ikke absolut behøver at tage mig af. Det er i mit tilfælde bl.a. regnskab, produktion og noget helt grundlæggende som at pakke ordrer.

Jeg har tidligere selv arbejdet med bl.a. procesoptimering og værdikæde, men mentorerne i Nordic Buzz har hjulpet mig med at finde ud af hvilke grundsten jeg skal have styr på for kunne håndtere vækst og efterspørgsel: Hvor skal jeg sætte ind og hvilke områder kan jeg lægge lidt til side, så jeg ikke drukner i en fremtidig succes.

Noget som burde være en selvfølge er at lave en detaljeret beskrivelse af ens målgruppe(r), men ved at blive kastet ud i en reel opgave gennem Nordic Buzz er jeg blevet tvunget til at tænke mere kreativt – og det har faktisk resulteret i, at jeg har fået mig en fokusgruppe med omkring 50-75 aktive medlemmer som er mine kunder. De er mere end villige til at sparre med mig – og der kommer mange guldkorn på bordet!

En tredie ting som også er rigtig vigtigt er, at jeg er blevet bekræftet i, at mange af de beslutninger, som jeg har taget inden jeg blev introduceret for Nordic Buzz, giver mening – og at jeg er på rette vej. Så jeg har ikke kun lært nye ting. Jeg har også fundet ud af, at mange af de tiltag jeg allerede har sat gang i giver mening, og at jeg skal forsætte med at bruge energi på dem.

Til sidst men ikke mindst så har jeg fået et fantastisk netværk af dygtige designere og håndværkere, som jeg kan sparre med i fremtiden. De er igennem samme udfordringer som jeg og har en god forståelse for de problemformuleringer, jeg præsenterer for dem’, fortæller Bettina Lehmann fra Draw Doodles Study.

Ansøg om deltagelse i Nordic Buzz 2017
Nordic Buzz slutter dog ikke i 2016, men er nu åben igen for ansøgere til 2017-forløbet. Den eneste forudsætning er, at du er en kreativ iværksætter indenfor livsstilsbranchen. Gennem tre workshops af to dages varighed vil du få styrket og udviklet dine kompetencer i forhold til eksport, internationalisering, pitchtræning og coaching i valg af investorer, bestyrelse eller advisory board.

Derudover måler vi i en GAP analyse før projektstart, om der er yderligere temaer, vi skal adressere for at styrke lige præcis din virksomhed til den næste vækstbølge. Ses vi?

Se invitationen til Nordic Buzz 2017 her 
Ansøg til Nordic Buzz 2017 her (DK)

Se også projektsitet med nyeste billeder og links til ansøgningsformular, der også findes på svensk.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com