Whocopied.me protects this content
Fridajohs Designstudio 2

FRIDA JOHS skaber den visuelle identitet ved udstillingen under 3DaysofDesign

Når Lifestyle & Design Cluster til september for andet år i træk slår dørene op til udstillingen af cirkulære møbler under 3daysofdesign, er det i selskab med designbureauet FRIDA JOHS, der står bag udstillingens visuelle identitet.

-Udstillingsdesignet tager udgangspunkt i det rustikke PAKHUS 11 med circularitet som omdrejningspunkt. Vi har fokuseret på en tydelig visuel formidling, i form af katalog og plakater, som fortæller om de vigtigste cirkulære værdier for hver udstiller, understreger Christina Christense, der er designer og den ene halvdel af designstudiet FRIDA JOHS.

– Udstillingselementerne er også udvalgt med omtanke for re- og upcycling, og ved hjælp af enkelte virkemidler har vi skabt et fleksibelt skræddersyet univers, som sammenholder udtrykket for hele udstillingen, og som kan rumme spændet fra de kommercielle til de kunstneriske produkter, tilføjer hun. 

 Det poetiske komma 

Christina Christensen fremhæver udstillingens tekstilerbannere, “Poetic Comma” som et godt eksempel elementer der er re- og upcyclet til udstillingen. Desuden har det ifølge designduoen en helt bestemt funktion i det store pakhus.

– For at skabe rum og “komma’er” i den store hal, hvor de fleste af udstillerne er samlet, har vi designet tekstilbannere med håndtrykte planter af Nathalie fra VON LINNÉ studio. Tekstilet er deadstock/rester fra Kvadrat, og stoffet er foldet og klippet, så der ikke er gået noget til spilde. Ophænget i toppen er aluminiums-rør fra Upcycling Forum. Og “Poetic Comma” er allerede blevet bestilt til nye udsmykningsopgaver efter udstillingen, fortæller Christina Christensen. 

Faglige events og cirkulært design

Udover udstillingen i Pakhus 11 vil der være forskellige faglige events arrangeret af Lifestyle & Design Cluster i Smedjen. Under overskrifterne ’Certificeringer’ og ’Cirkulære forretningsmodeller’ vil der blive sat fokus på vidensdeling og erfaringsudveksling, når møbelvirksomheder drøfter cirkulære forretningsmodeller og fortæller, hvorfor de har valgt at lade deres produkter certificere med hver deres certificeringsordning/mærke, og hvad de ser af fordele og svagheder ved de enkelte.

Ved eventet  Speakers Circle, vil de udstillede brands fortælle om deres produkter, de cirkulære elementer og tankerne bag.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com