Whocopied.me protects this content

Fremtidens designere på vej i job

Tema: Iværksætteri og talent

Future of Fashion synliggør den danske designbranches kreative energi. Her viser nyuddannede designere fra Designskolen Kolding, Kunstakademiets Designskole og VIA Design deres afgangsprojekter og møder potentielle samarbejdspartnere.

cta-pdf-sec

future-of-fashion-lrg Future of Fashion forenede i 2015 for tredje år i træk show og rekruttering. Også denne gang foregik det på Børsen i København i juni måned. Konceptet blev desuden udvidet i år, så branchen også under modeugen kunne møde de unge designere. Her var CIFF rammen for danske og internationale virksomheders møde med nyuddannede designere fra tre af Danmarks designskoler.

Designerne i Future of Fashion får meget ud af at deltage. ”Det var fedt at præsentere min afgangskollektion for branchefolk på Future of Fashion. Efter showet viste vi portfolie-mapper frem, så gæsterne kunne komme mere i dybden med mit afgangsprojekt og se, hvordan jeg designer,” forklarer Sofie Rosenkrands, der blev færdiguddannet fra Kunstakademiets Designskole i sommeren 2014.

Fra show til udlandspraktik

”Efter Future of Fashion fik vi mulighed for at udstille på Gallery under modeugen i København i august. Det var igen en god lejlighed til at møde nye folk i branchen og vise mine designs frem. I de dage fik jeg både snakket med indkøbere, stylister og bloggere,” forklarer designeren og lægger vægt på værdien af at have et netværk i branchen: ”Networking er utroligt vigtigt – og det, at jeg efterfølgende fik lov til at udstille min afgangskollektion gjorde, at jeg fik nye kontakter rundt omkring i verden. De kontakter har jeg benyttet mig meget af, og det har blandt andet givet et praktikophold i udlandet”.

[…]

 

Future of Fashion

Det er Designskolen Kolding, Kunstakademiets Designskole og VIA Teko Design & Business, som alle er partnere i Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning, der står bag det fælles tiltag i samarbejde med Dansk Erhverv og wear.

Traditionen med Future of Fashion startede i 2013, og her knyttede både danske og internationale virksomheder værdifulde kontakter; blandt andet hentede designteamet fra Zara en nyuddannet Teko-designer til Spanien, hvor hun i dag har gang i en karriere inden for herretøjsdesign.

 

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com