Whocopied.me protects this content

Global iværksætter-konkurrence kommer til Herning

Nu får virksomheder, studerende og andre interesserede mulighed for at deltage i konkurrencen ”Startup Weekend Herning”, som sætter fokus på e-business og livsstil. Målet er at skabe innovation, når erhvervslivet og studerende mødes i et forsøg på at skabe et nyt og innovativt produkt. Direktør, Betina Simonsen, fra Livsstil Bolig og Beklædning sidder i konkurrencens dommerpanel.  

Den globale event ”Startup Weekend Herning” kommer til Herning, og her kan alle interesserede tilmelde sig – både erhvervsliv, studerende og iværksættere. Konkurrencens tema ”E-business & Lifestyle” er relevant for det lokale erhvervsliv, og der vil være fokus på træ- og boligindustrien, tekstil- og beklædningsindustrien samt fødevareindustrien.

”Startup Weekend Herning, E-business and Lifestyle” finder sted den 22.-24. november 2013, og tilmeldingen åbner den 9. oktober 2013 kl. 9.00.

Målet med konkurrencen er at få sat gang i innovationen – f.eks. et nyt produkt eller en ny ydelse – igennem videndeling og tværgående netværk mellem konkurrencens deltagere. Alt sammen skulle gerne bidrage til at skabe øget vækst inden for e-business i livsstilsbranchen.

Slip kreativiteten løs og ”ping-pong” med andre ildsjæle

Konkurrencen er åben for tilmeldinger fra både erhvervsliv, studerende og iværksættere. Virksomhederne får dermed mulighed for at få nye øjne på deres idéer og udfordringer. De studerende er klædt på med den nyeste teoretiske viden fra deres studie, og de er ”sultne” efter at afprøve teorien i praksis. Fællesnævnerne for deltagerne er, at de skal have lyst til at udfordre hinanden, sparre, stille spørgsmål og samarbejde

Vil du være med til at skabe noget nyt?

Konkurrencen varer i alt 54 timer og her skal deltagerne idégenerere, dele viden og udfordre hinanden. Holdvis skal de komme frem til det bedst mulige produkt, og undervejs vil de få oplæg, coaching og sparring af professionelle. Til sidst vælger et dommerpanel konkurrencens vindere. Direktør, Betina Simonsen, fra Livsstil Bolig og Beklædning sidder i konkurrencens dommerpanel. 

Hvem står bag Startup Weekend Herning?

Eventen bliver organiseret af frivillige fra andre Startup Weekend-events, frivillige repræsentanter fra Uddannelsesby Herning, Business Factory på AU Herning og VIDEA Studentervæksthus Herning på VIA UC, TEKO Design & Business. VIDEA Studentervæksthus Herning er et samarbejde mellem Den Europæiske Socialfund, Region Midtjylland, VIA University College og Herning Kommune. Samarbejdet omkring konkurrencen er blandt andet med til at styrke relationerne mellem studentervæksthusene.

Læs mere om ”Startup Weekend Herning”, tilmelding, program, sponsorer mv. på www.herning.startupweekend.org

Mød “Startup weekend Herning” på facebook

 

 

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com