Whocopied.me protects this content

Gratis workshop om nye materialer, industriel symbiose og cirkulær økonomi

Går din virksomhed med overvejelser om at reorganisere jeres produktion til cirkulær økonomi og indtræde i en industrisymbiose, hvor I f.eks. kan genanvende hinandens affaldsprodukter?  Vil din virksomhed lære mere om, hvordan I kan udvikle jeres brug af materialer og produktportofølje?

Grøn-materiale-og-symbioseworkshop-355x236Kom til wokshop d. 28.01.2014 på DTU Risø, hvor vi sætter vi fokus på de forretningsmæssige perspektiver og effekter af grøn symbiose. Vi indleder dagen med en C2C-materialeworkshop, der skal inspirere til nytænkning på området, mens eftermiddagen fokuserer på policy og forretningsmæssige aspekter. Mød bl.a. Mette Skovbjerg, Kalundborg Symbiosis Center, Nils Olsen, Afdelingschef Affald Plus og Svend Erik Nissen fra Innovationsnetværket Livsstil  – Bolig & Beklædning.

Workshoppen er gratis og den henvender sig til både iværksættere og eksisterende virksomheder, der ønsker viden og inspiration og overvejer at indtræde i industrisymbiose.

Tilmelding og praktiske oplysninger

Se programmet for workshoppen her

Adresse: Workshoppen finder sted d. 28.01.2014, Risø Huse 1, 4000 Roskilde
Tid: 09.30 – 16.00
Tilmelding: Skriv en mail til Henriette Hansen, hh@sciondtu.dk

www.dgih.dk

Om Det grønne iværksætterhus

Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning er aktiv partner i Det grønne iværksætterhus sammen med et konsortium bestående af Scion DTU dom er leadpartner og står for udvikling og drift af huset. Derudover består partnerskabet af DTU, Accelerace, Væksthus Sjælland og Væksthus Hovedstadsregionen.

Det Grønne Iværksætterhus er det førende udviklings- og vækstmiljø for grønne virksomheder i Danmark. Her tilbyder man fysiske faciliteter med inkubation, adgang til prototypeværksted (FabLab), test- og demonstrationsfaciliteter samt rådgivning og kompetenceudvikling til at styrke kommercialiseringen af grønne virksomheder. Huset ligger på DTU Risø Campus og giver adgang til et stærkt forskningsmiljø inden for bæredygtig energi, miljø og klima og med lang erfaring i at udvikle fremtidens grønne løsninger i et tæt samarbejde med virksomheder.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com