Whocopied.me protects this content

Innovationsnetværket deltager med master class på "Veje til vækst" konferencen i MCH

Innovationsnetværket Livsstil- Bolig & Beklædning deltager på ‘Veje til Vækst’ i MCH Messecenter Herning d. 21. 11.2013. Dels på en fælles stand for Innovationsnetværkene i Danmark dels med en master class: ”Pit Stop – et serviceeftersyn for små kreative virksomheder”

Der stilles store krav til forandringsevne og innovation i fremtidens virksomhed. Det er vigtigt at have styr på forretningsstrategien og være opmærksom på, hvad der skal til for at nå virksomhedens mål. Pit Stop konceptet giver konkrete værktøjer til at skabe overblik og afdække nye muligheder. Joan Knudsen, Projektleder i Innovationsnetværket, fortæller om Pit Stop og hvad man som lille, kreativ virksomhed kan få ud af at deltagelse i et sådant forløb.

Business Model Canvas kan nytænke din forretning

Veje til vækstKom og få inspiration til og konkret eksempel på, hvordan du bl.a.som lille kreativ virksomhed ved hjælp af Osterwalders Business Model Canvas kan nytænke din forretning. Du vil blive introduceret til værktøjet, og hvordan du kan bruge det af Jørgen Rasmussen, Arkitektskolen Aarhus, partner i Innovationsnetværket Livsstil- Bolig & Beklædning.

Derudover vil Pia Schildknecht, partner i firmaet PHUCISME, som har deltaget i Pit Stop, fortælle om, hvordan de agerer ved at bruge Osterwalder Business Model Canvas til at kvalificere nye projekter i forhold PHUCISMEs kerneværdi overfor deres kunder, om deres meget inspirerende tilgang til at tænke forretning og internationalisering på. Canvas’et har også dannet base for deres “co-creation” af det kreative hus Stormsalen.

Læs mere om veje til vækst her www.vejetilvækst.dk

 

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com