Whocopied.me protects this content
Frankrig Cø

LD Cluster til Paris med kronprinseparret og cirkulære løsninger

Frankring er verdens sjettestørste økonomi – og en ganske forskelligartet en af slagsen. Det seneste år er dansk eksport til Frankrig steget med 10%, hvilket gør landet til det ottendestørste eksportmarked for Danmark. På trods af fremgangen i eksporten til Frankrig, så er Danmark stadig langt fra lige så eksporterende til for eksempel Tyskland og Norge.

Det efterlader et stort potentiale for danske virksomheder. Måske især en særlig slags danske virksomheder.

Frankrig anser nemlig Danmark som værende en nation, der har svaret på mange af nutidens og fremtidens samfundsmæssige udfordringer og som et land, der har styr på prioriteterne. Danmark er, i fransk optik, et højtudviklet land med et miljømæssigt højt niveau, hvor der er fokus på sund og bæredygtig livsstil.

Mange af de samme trends begynder for alvor at slå igennem i Frankrig i disse år, hvilket giver danske eksport gyldne muligheder for at trænge igennem på fransk grund og skabe vækst.

I oktober sender vi derfor Direktør Betina Simonsen til Paris, hvor hun skal holde oplæg om, hvordan vi i Danmark benytter cirkulær økonomi og bæredygtighed som vækstdrivere – selvfølgelig især med hovedfokus på livsstilsbranchen. Cirkulær økonomi og bæredygtighed er emner, der er utrolig højt placeret på dagsordenen i Frankrig i øjeblikket, og vi glæder os naturligvis over, at vi er udvalgt til at tale om potentialet for begge dele.

Samtidig vil der være fint og royalt besøg, når kronprinseparret også et til stede på konferencen, hvor det overordnede mål er at styrke samhandlen mellem dansk og fransk økonomi.

Dig og din virksomhed kan også deltage i to-dages-konferencen, som er fyldt til randen med network-begivenheder, seminarer og virksomhedsbesøg. Deltagere får muligheden for at møde nye, potentielle kunder og partnere, mens de også vil rejse hjem med ny indsigt i de muligheder, det fanske marked rummer.

Besøget til Frankrig udgør ydermere en glimrende mulighed for danske virksomheder til at møde forskellige organisationer, myndigheder, medier og vidensinstitutioner.

Du kan læse meget mere i dokumentet herunder:

[embeddoc url=”https://ldcluster.com/wp-content/uploads/sites/4/2019/06/Fremstød-Frankrig-Invitation_final.pdf” download=”all”]

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com