Whocopied.me protects this content
Labfresh 1

Pitch din virksomhed for et stærkt investor- og mentorpanel til dette års Lifestyle Growth

Pitch konkurrencen Lifestyle Growth KBH udvælger de bedste unge livsstilsvirksomheder og matcher dem med mentorer og investorer  

Iværksættere inden for livsstilsbranchen får nu en unik mulighed for at få gode råd og kapital med på vejen, når otte skarpe paneldeltagere gennemgår deres business ved arrangementet Lifestyle Growth hos Danske Bank i København den 14. oktober. 

– En af de helt store udfordringer i mode- og livsstilsbranchen er kapital til vækst og bæredygtig omstilling. Samtidigt mangler mange iværksættere forretningsmæssige kompetencer. Det er derfor, vi afvikler Lifestyle Growth, siger Betina Simonsen, direktør hos Lifestyle & Design Cluster, der er med i panelet.

Deltag i Lifestyle Growth 

Har du lyst til at være med i årets Lifestyle Growth, skal du ansøge om at deltage senest d. 13 september, hvorefter der foretages en screening, før de sidste 5-6 får muligheden for at pitche deres case for panelet og et publikum. 

Det er et krav, at virksomheden arbejder inden for livsstilsbranchen, har aktive kunder og en værdi UNDER 30 mio. kr. 

Det er endvidere et krav, at der arbejdes med cirkularitet eller bæredygtighed.  

Head of Incubation i Lifestyle & Design Cluster Christian Chapelle ser frem til at modtage ansøgningerne. 

– Der er et stort potentiale i livsstilsvirksomheder med innovationshøjde og vi vil gerne hjælpe med at forløse potentialet, siger han. 

Det er fjerde gang, Lifestyle Growth afvikles, og en række af de virksomheder, der har tidligere har deltaget, har fået et stort løft i kraft af mentorship fra panelet og efterfølgende af det netværk, som Lifestyle Growth har givet dem, fortæller han og fortsætter:

– Vi oplever, at en del er usikre på, om deres case holder, men alle livsstilsvirksomheder, som lever op til kravene, er meget velkomne til at søge, og vi vejleder gerne på forhånd. 

Erfaringer fra tidligere deltager

En af de virksomheder, der har været med i Lifestyle Growth, er LABFRESH, som siden både har skaffet sig kapital i en dansk og en hollandsk udgave af Løvens Hule. 

Virksomheden producerer og forhandler t-shirts og skjorter, der ikke absorberer fugt, og dermed ikke får skjolder eller lugter. 

– Vi fik et spark og kom ude af vores osteklokke og tog en hel anden retning, end vi havde tænkt, siger Kasper Brandi Petersen. Vi sad som mange andre og havde fokus udelukkende på on-line-salg, men fik indspark fra Jens Poulsen fra DK Company og Peder Tang fra Minimum, der fik os i gang med retail og whole-sale, fortæller han. 

Han fik efter selve arrangementet hel-dags-samtaler med flere af panel-deltagerne, og fik helt andre øjne på den retning, LABFRESH skulle have. 

I dag har LABFRESH syv shop-in-shops og en nyåbnet ”flagship store” i museumskvarteret i Amsterdam.  

Butikken har vist sig at være det perfekte set up sammen med online-salget, der trods alt stadig udgør små 90 procent af salget. 

80 procent af trafikken i butikken skabes af egen annoncering. Den to etager høje “flagship store” er samtidig et vigtigt element i markedsføringen, da omkring 4 mio. mennesker årligt passerer forbi. 

Selve butikken er desuden med til at øge online-salget. 

– Mange kunder er mere trygge ved at handle online, hvis du har en fysisk butik, siger Kasper Brandi Petersen. Samtidig er tendensen med, at kunder gik i butikker for at tjekke ud og så gik hjem og bestilte online, vendt på hovedet, så de tjekker ud online og køber i butik. 

– Vores kunder er mænd, og mænd hader at skulle returnere, så derfor kommer de gerne i butikken, siger Kasper Brandi Petersen, der da også forsøger at gøre indkøbsmuligheden til en mande-oplevelse. 

– Mændene bliver tit i vores butik i mere end 40 minutter, for at snakke, få en øl eller en kop kaffe, fortæller han. 

Det er da også lykkedes brandet at opbygge så tæt en kunderelation, at det rent faktisk er kunderne, der har lånt LABFRESH de tre millioner kroner, som det har kostet at renovere butikken. 

I alt 232 kunder har lånt brandet penge, som de så får igen med 4 procents rente efter fire år. 

Hans råd til andre nystartere er, at det godt kan betale sig at holde kaffemøder med de rigtige. 

– Som iværksætter har man travlt med at komme hjem og sidde at bygge virksomheden op, men det er rigtigt værdifuldt at give sig selv tiden til at tale med nogle kloge mennesker, siger han. 

Lifestyle Growth afvikles i samarbejde med Danske Bank, der også lægger lokaler til. 

I panelet sidder:

Christian Stadil, Thornico 

Nicolaj Reffstrup, Ganni 

Henrik Hansen, investor BoShop m.m. 

Jens Poulsen, DK Company 

Margrethe Dal Lehrmann, indkøbsdirektør Magasin Du Nord 

Vigga Svensson, Continued 

Kaja Møller, Fredericia Furniture 

og 

Betina Simonsen, Lifestyle & Design Cluster 

Læs mere om Lifestyle Growth her

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com