Whocopied.me protects this content

Ansvarlig produktion

Formålet med dette projekt er at showcase mulighedsfeltet for særligt beklædningsvirksomheder i forhold til nye digitale teknologier som 3D, AR/VR, body scanning, 3D-print, virtuel prototypingsamt digitale produktionsprocesser. Deltagende virksomheder kan forvente at få nyeste viden omkring muligheder og udfordringer gennem en serie inspirationsworkshops med hands-onindsigter og erfaringer, og enkelte virksomheder kan få mulighed for at agere test-case for de deltagende forskere og udviklere fra VIA og Designskolen Kolding, eksterne eksperter på området kan evt. inddrages.

Formålet med projektet er at mappe måder hvorpå den enkelte virksomhed kan spare ressourcer i deres produktudvikling, og samtidigt blive mere skarpe i forhold til særligt digitale salgskanaler. Dette sikrer ikke blot økonomiske besparelser i produktions- og udviklingsleddet, men også en øget optimering af salg gennem strategier der sikrer lavere returnering af varer samt resiliens i forhold til kommende EU-regulativer på tekstilt affald.

Forløbet vil endvidere inspirere deltagerne til fælles indsatser omkring vidensdeling og kompetenceløft af medarbejdere på tværs af organisationerne, samt samarbejde og kollektivitet omkring indkøb og implementering af de forskellige teknologier.

 

Partnere:

Poul-Erik Jørgensen (VIA Design)

Else Skjold (DSKD)

Morten Wagner (IdemoLab)

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: