Whocopied.me protects this content

Bæredygtig Business

Projektet Bæredygtig Business, som Lifestyle & Design Cluster med projektejeren Alexandrainstituttet og Innovationsnetværket Serviceplatform er gået sammen om, handler om at opkvalificere virksomhedsrådgivere inden for bæredygtighed og cirkulær økonomi. Rådgiverne i dette projekt vil via en række workshops arbejde sammen i teams dels med egen virksomhedsudvikling og dels med at udarbejde løsningsforslag til  udvalgte case-virksomheders grønne udfordringer.

Den første workshop-serie eller forløb er netop afsluttet i august 2016, og de 12 rådgivere med nye bæredygtighedskompetencer gennemførte alle forløbet (se billede)

Status

Bæredygtig Business-projektet er nu afsluttet.

Det stort anlagt projekt med flere forskellige partnere og mange deltagende konsulenter har naturligvis kastet en god portion erfaringer af sig, som innovationsnetværket Service Platform har samlet op og forfinet, så de kan bruges som inspiration for alle nysgerrige.

Lifestyle & Design Cluster bidrog med flere dialogvirksomheder, der sammen med konsulenter og projektledere har udviklet og efterprøvet teorier på deltagervirksomhedernes forretningsmodeller.

Både Nordisk, Gonge, Holse & Wibroe, Gardin Lis og Kvist Industries deltog, og i inspirationskataloget herunder kan du blive klogere på, hvad de tog med sig fra projektet Bæredygtig Business. Måske kan du også selv blive klogere.

Læs mere her

Baggrund og formål
Mange virksomheder vil gerne omstille sig til grøn omstilling inden for deres fagområde, men det betyder ofte, at de bevæger sig ud på ukendt territorium og ind i gennemgribende forandringsprocesser.

Alle rådgivere i projektet kommer til at arbejde med topaktuelle udfordringer og får samtidig adgang til den nyeste viden om grøn forretningsudvikling og -modeller, som f.eks. cirkulær økonomi, deleøkonomi og designtænkning som arbejdsmetode, samt et netværk med andre rådgivere og eksperter på området. Projektet har således som mål at udvikle best practice-rådgivning i tæt samarbejde med omstillingsparate virksomheder.

Bæredygtig Business vil gennem et tværfagligt læringsforløb for rådgivere opgradere vidensniveauet hos en gruppe rådgivere, så de kan hjælpe danske virksomheder i bl.a. tekstil- og møbelbranchen gennem den grønne omstilling.

Partnere
Innovationsnetværket Serviceplatform er projektejer og udover Lifestyle & Design Cluster deltager også innovationsnetværkene InnoByg og INBIOM, der repræsenterer henholdsvis byggebranchen og biomassebranchen. Rådgiverne vil dermed også opnå viden om disse brancher og hvordan de bedst muligt kan understøtte disse branchers grønne omstillingsproces.

Joan Knudsen
Projektleder, Virksomheder
Mobil: +45 42421243
Mail: joan@ldcluster.com

Rikke Lillelund Wetterstrøm
Projektleder, Rådgivere*
Alexandra Instituttet
Mail: rikke.wetterstroem@alexandra.dk

Dette materiale er indgået i rekrutteringen af hhv. rådgivere og virksomheder, men er ikke aktuelt længere (pr. september 2017)

Hvordan deltager man?
Ønsker du at deltage i Bæredygtig Business som rådgiver?
Læs mere her

Ønsker du at deltage i Bæredygtig Business som case-virksomhed med en relevant udfordring inden for grøn omstilling, som din virksomhed står overfor?
Download flyeren her for at læse mere og ansøge

Ansøgninger modtages løbende, da workshopsne kører i flere omgange.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com