Whocopied.me protects this content

Baltse@nior 1.00

BaltSe@nior er et resultat af et tidligere samarbejde mellem flere partnere, som adresserede det samme emne: Smarte løsninger inden for møbler til den voksende befolkning af ældre.

Lifestyle & Design Cluster  var sammen med 2 andre partnere fra Sverige og Frankrig en del af BSR Innovation Express programmet med et projekt, som havde til formål at identificere nye metoder med henblik på at hjælpe SMV’er med at udnytte det store forretningsmæssige potentiale, der ligger i at henvende sig med produkter og services til seniorer. Dette projekt førte til BaltSe@nior, hvor vi samarbejder med 10 partner i Baltic Sea Regionen (BSR)

Nu er vores BSR Innovation Express projekt blevet én blandt flere case stories i den overordnede evaluering af BSR Innovation Express 2014 programmet. Du kan læse casen her (på engelsk)

Læs artikel om nogle af aktiviteterne i BaltSe@nioR  her (på engelsk)

 

Der vil blive afviklet interviews med ældre mennesker i de deltagende lande og viden vil blive delt på tværs og skal danne grundlag for det videre arbejde med metoder og workshops, hvor vi hjælper virksomhederne med at udnytte potentialet i denne købekraftige, voksende målgruppe.
Der vil i projektet også blive udviklet en platform hvor alle innovationsnetværkets virksomheder får adgang til viden og resultater fra projektet til udvikling af deres egen forretning om bl.a. målgruppens behov og hvordan man adresserer denne målgruppe.
Projektet vil fokusere på den yngre del af ældresegmentet, som stadig er meget aktive, relativt selvhjulpne har tid og har en holdning til, hvilke produkter de ønsker og hvad de skal kunne og hvordan de skal se ud.

Er du som virksomhed interesseret i at deltage eller høre mere, så kontakt projektleder Joan Knudsen: joan@ldcluster.com

Baltse@nior er et Interreg Baltic Sea Region projekt, som har til formål på tværs at landene der grænser op til Østersøen, at støtte og hjælpe møbel- og interiørvirksomheder med viden, værktøjer og metoder til at udvikle og markedsføre produkter overfor den voksende befolkning af ældre. Projektet bygger videre på et tidligere BSR Stardust Pilot projekt, hvor Lifestyle & Design Cluster også deltog.

Projektleder
Joan Knudsen
Phone: 9616 6201
Mail: joan@ldcluster.com

Projektet kører fra 1. maj 2016 til 30. april 2019 og støttes af Europæiske Unions Regionale Udviklingsfond og er et projekt under programmet Interreg Baltic Sea Region

Interreg     Baltic Flagship rundt

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: