Whocopied.me protects this content

Circular Formland Days 2023

Formland og Lifestyle & Design Cluster præsenterer: Circular Formland Days. En kurateret udstilling på Formland, der viser gode eksempler på cirkularitet i den danske livsstilbranche. 

Billeder af: Tony Brøchner

Circular Formland Days – Autumn

Vær med når Lifestyle & Design Cluster sammen med Formland inviterer danske møbel- og interiørvirksomheder til at blive en del af udstillingen, Circular Formland Days d. 20.-22. august, 2023. Circular Formland Days skal sætte fokus på cirkulære og innovative løsninger inden for møbler og interiør.

Hver dag arrangeres en række Guidede Tours, hvor publikum i planlagte tidsrum kan deltage i rundture i udstillingen og dér høre virksomhederne præsentere deres produkter, løsninger og cirkulære rejse. Ansøgere skal derfor vide, at det forventes, at de er til stede i udstillingen i så stort omfang, det er muligt, da det er en del af konceptet på udstillingen – at man som besøgende kan tale med repræsentanter fra de udstillende brands.

Selvom man som udgangspunkt bliver udvalgt til deltagelse, er det stadig Lifestyle & Design Cluster der kuraterer hvilke genstande, der skal udstilles. Der er ikke garanti for at alle de ansøgte genstande tages med.

De udvalgte udstillere modtager et link til endelig udfyldelse af de tekster, der skal bruges i udstillingen, og der vil være løbende dialog med Lifestyle & Design Cluster – både i forhold til disse udstillingstekster og andet materiale på produkterne, korrektur på endelige tekster, samt i forhold til praktiske informationer før, under og efter selve udstillingen.

Udstillere Circular Formland Days Autumn:

 

Birdie
Loungers
HabiCave
Denwood by HORN
MiCollect ApS
WallPipe
ReCollector
Noeje
Hansen Textile ApS
Rug Solid Denmark ApS
Njordrum LIVING
Underflod
Hemp Copenhagen Co.
Kiwee
Design Rocket
WeDoWood
Lübech Living ApS
Målbar
Relife Studio
Papirværk
Don’t Waste Tomorrow

PRIS

Egen betaling

Deltagelse i udstillingen koster et symbolsk beløb, som opkræves, hvis ansøgning godkendes.
Beløbet vil bl.a. gå til at gøre en officiel åbningsceremoni mulig, til at involvere et mediebureau, der kan hjælpe os med at trække yderligere presse og besøgende til udstilling og events, samt til at vi kan lave sociale events for udstillerne – herunder fredagsbar.
Vi differentierer beløbet efter størrelsen på den udstillende virksomhed så alle kan være med:

 • 1-4 ansatte – 2.000 kr.
 • 5-20 ansatte – 3.000 kr.
 • Over 20 ansatte – 4.000 kr.

PARTNERAFTALE

PARTNERAFTALE

Circular Furniture Days er en del af de aktiviteter Lifestyle & Design Cluster arbejder med for at fremme den grønne omstilling af branchen. Til dette modtages støtte fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Denne støtte kræver som, at deltagende virksomheder/brands udfylder og underskriver en partneraftale, og at der beskrives deltagerne bruger før/under og efter eventet. De udstillere der udvælges modtager derfor denne partneraftale, som skal udfyldes, underskrives og sendes retur til os, ligesom timesedler skal udfyldes løbende. Vi skal selvfølgelig nok assistere ved udfyldelse, og vi håber på forståelse for, hvorfor dette er nødvendigt.
På forhånd tak.  

KURATERING

Der lægges i udvælgelsen stor vægt på tyngden af cirkularitet – de skarpe, modige og innovative eksempler, og dermed at der i eksemplerne er arbejdet målrettet med det cirkulære.
Man behøver ikke som brand at være nået i mål med den cirkulære omstilling, men det essentielle er, at virksomheden er i gang, og at der præsenteres produkter og løsninger, der mere eller mindre er i mål.  

Lifestyle & Design Cluster vurderer og kuraterer ansøgningerne til Circular Formland Days ud fra nedenstående cirkulære overskrifter.  

DESIGN FOR CIRKULARITET 

 • Forlænget levetid
 • Pesonliggørelse
 • Design for adskillelse 

BRUG

 • Vedligeholdelse og reparation
 • Dele eller leje
 • Gensalg

SOURCING 

 • Sekundære råmaterialer
 • Fornybare, organiske materialer
 • Sporbarhed  

PRODUKTION DISTRIBUTION 

 • Ressource- og energioptimering
 • Lokal produktion
 • Digitalisering 

 RECYKLERING 

 • Take-back
 • Redesign og opgradering
 • Genbrug 

Venue:

Hal J2, standnummer: H6180
MCH Messecenter Herning
Vardevej 1, 7400 Herning

Åbningstider for Formland Autumn: 

 • 20 august 2023: 09.00 – 18.00 
 • 21 august 2023: 09.00 – 18.00 
 • 22 august 2023: 09.00 – 17.00 
Formland Spring 2023 143

Billeder af: Tony Brøchner

Maria Hørmann
Projektleder, Lifestyle & Design Cluster
Mobil: 40354043
mah@ldcluster.com

Maria Rye Vangsted
Kommunikation, Lifestyle & Design Cluster
Mobil: 21767600
maria@ldcluster.com

Flemming Andersen
Projektleder, Formland
Mobil: 29122512
fla@mch.dk

FORMLAND

Formland er designmessen, der gennem 39 år og 76 messer har samlet fagfolk med passion og kærlighed for design og interiør.  

Det er her, designbranchen mødes, netværk skabes, handler indgås og butikker opdateres med et væld af design- og interiørnyheder.   

  

Som Danmarks største designmesse giver Formland dig et overblik over nyheder, trends og tendenser inden for nordisk design lige nu og i den nærmeste fremtid.  

Her mødes besøgende fra hele verden ansigt til ansigt med danske og udenlandske leverandører, samarbejdspartnere og kollegaer.  

Du kan lade dig inspirere samt handle og netværke med udstillere, designere og førende eksperter og stylister på messens mange trendzoner. 

Gennem 76 messer har vi delt, elsket og ladet os begejstre over det nyeste, det bedste, det skæveste og mest inspirerende. Besøg Formland og få en unik messeoplevelse, som gør dig klar til den kommende sæson. 

Formland er en messe for fagfolk og ikke for private personer, da leverandørerne, som udstiller på messen, henvender sig til forhandlere og indkøbere i branchen. 

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com