Whocopied.me protects this content

Comfort in living

I BSR-projektet ”Comfort in Living” har de deltagende partnere været på besøg i de deltagendes respektive lande og fået fremvist diverse cases og sidste nye forskning på området: Nytænkning indenfor plejehjem, beskyttede boliger, tiltag så borgere kan blive i hjemmet længere og med større livskvalitet. Projektet har til formål at udveksle viden og have fokus på forskelle og ligheder blandt de 6 partnerlande og ikke mindst i samarbejde udvikle prototyper til inspiration for de 6 landes virksomheder og offentlige myndigheder der arbejder med området.

Design Camp på Kunstakademiets Designskole i København

Der afholdtes en Design camp på Kunstakademiets designskole fra 1.-5. juli 2013, hvor fem designteams mødtes og blev matched med fem businessteams fra Polen og de nordiske og baltiske lande.

De fem teams blev vurderet af en bredt sammensat jury ud fra kriterierne: Mest innovativ og størst realiseringspotentiale. Målet for Design campen var, at udvikle bæredygtige multifunktionelle køkkener til 65+ segmentet af ældre mennesker i Estland, Letland, Litaun, Polen, Finland, Sverige og Danmark.

Besøg projektets facebookside
Se billeder på flickr fra “Comfort in Living” design Campen

Evaluering

Innovation Campen har fået en rigtig god evaluering af deltagerne og de 5 projekter med tilhørende prototyper har været udstillet på Art Academy i Riga, Letland og til afsluttende konference i Malmø. Muligheder for viderebearbejdning af koncepterne fra campen frem mod egentlige produkter samt fortsættelse af det baltiske samarbejde med henblik på overførsel af erfaringer og viden til andre relevante produktområder for 65+ segmentet undersøges.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: