Whocopied.me protects this content

Created 4 Kids

Created 4 Kids et initiativ, hvor stærke aktører på tværs af brancher og virksomheder vil introducere danske produkter i alverdens børneværelser. Created 4 Kidz arbejder med en nyskabende tilgang til eksport inden for leg, læring, shopping og ønsker at skabe et retail/etail koncept, der anfægter den traditionelle måde at tænke eksport på, og idet man arbejder tværgående og tværfagligt mod at skabe markedsføring som een samlet fortælling.

Børnekonference

Created 4 Kids tager afsæt i en international børnekonference, som fandt sted i Spinderihallerne i Vejle i december 2012. Formålet var at berige danske livsstilsvirksomheder med sidste nye viden om forskellige vigtige aspekter, når man sælger og udvikler til børnesegmentet.  Her stod det tindrende klart, at danske børnevirksomheder kan hjælpe hinanden ind på det globale marked. Dansk design og kvalitet kombineret med vores værdier og børnesyn gør ’Made in Denmark’ stærkt attraktivt for verdensmarkedets voksende middelklasser.

Created 4 Kids er støttet af More.Creative.

Læs mere om More.Creative og følge bloggen her.

Created 4 Kids – Første møde på Børneplatformen

Første møde på Børneplatformen blev afholdt d. 24. juni hos Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning. Her viste de mange fremmødte viste, at børnebranchen har lyst til at lege sammen, og alle hjalp med at sætte ord på forventningerne til det nye initiativ. Flere deltagere fremhævede det stærke ved sparring på tværs af brancher, så netværksgrupper om dilemmaer, bæredygtighed og samarbejde omkring CSR var et af flere gode forslag til fremtidige aktiviteter.

Se præsentationen med beskrivelse af konceptet

Læs artiklen fra det første møde på Børneplatformen

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com