Whocopied.me protects this content

Danish Kids Week

Danish Kids Week er en del af et større nordisk event-fremstød, hvor Danmark, Norge, Sverige og Finland gennemfører fremstød i hver deres uge under den samlende overskrift ”Nordic Kids Month”. Der planlægges også fælles nordiske aktiviteter. Det vil give en større gennemslagskraft over for interessante japanske virksomheder og stakeholders, og Danish Kids Week vil i højere grad medføre, at danske virksomheder får udnyttet den japanske interesse.

Eventen gennemføres d. 27. – 29.10 2016 på den danske ambassade i Daikanyama, Tokyo, Japan for relevante distributører, agenter og forhandlere i form af stormagasiner, kæder og importører til b2b-dagene. . Deadline for tilmelding er d.01.09 2016 (Se også fanebladene nederst for tilmelding og øvrig info)

Baggrund
Danske producenter markerer sig internationalt med produkter af høj kvalitet, der understøtter børns kompetencer, behov, nysgerrighed og kreativitet. Design til børn afspejler også et syn på børnene, og det syn der ligger på børnene i de nordiske produkter vinder stor genklang i Japan. Dette er en af grundene til, at flere danske virksomheder har opnået succes i Japan.

Japan er verdens tredjestørste økonomi med 126 millioner indbyggere, der har en købekraft pr. capita svarende til det vestlige Europa. Der er derfor potentiale for de danske virksomheder til at ramme en stor forbrugergruppe med præferencer for high-end og kvalitetsprodukter.

Fødselsraten er lav i Japan, og landet står over for en demografisk udfordring de kommende år, men det betyder også, at der bliver brugt flere penge per barn.

Udstilling og event for B2B
De deltagende virksomheder udstiller deres produkter og får skabt relevante og brugbare kontakter. Der opstilles telte i ambassadens gård og lokalerne på og omkring ambassaden tages i brug til at lave en interessant udstilling af de danske produkter med potentiale på det japanske marked. Derudover vil deltagerne have mulighed for at deltage i en reception, hvor potentielle og relevante forretningsforbindelser inviteres.

Oplevelsesdel rettet mod slutbrugere og testmulighed B2C-dagene afholdes som en weekend-event på den danske ambassade. Det skal give slutbrugere en mulighed for at opleve forskellige produkter og aktiviteter, samt virksomhederne mulighed for at teste deres koncept/produkter på de japanske forbrugere. Gæsterne får her mulighed for at få et ”Taste of Denmark”.

Seminarer
Den faglige del består af en række seminarer med fokus på nordisk livsstil og børn, til at understøtte produkterne. Ved at benytte faglige input og give eksempler på nogle af de løsninger og produkter til børn, som er med i fremstødet, vil vi kunne præsentere et gennemslagskraftigt fremstød i Japan.

Norden i Japan
Der er stor interesse for nordisk design, værdier, kultur, måden hvorpå vi kombinerer leg, læring og kreativt. Der bliver generelt ikke differentieret mellem de nordiske lande og vores individuelle tilgang – for Japanere er der ofte tale om et fælles stil-område. Derfor laves et fremstød for danske virksomheder, som koordineres med vores nordiske naboer. Altså en Danish Kids Week i oktober under den fælles Nordic Kids Month.

Ideen og inspirationen til eventen kommer på baggrund af arrangementet Swedish Kids Week, som Business Sweden (det svenske eksportråd) har gennemført med succes gennem de seneste 3 år. Fremstødet kombinerer et forretningsmæssigt fremstød med en kulturel og oplevelsesmæssig begivenhed for slutbrugerne, samt med en række faglige seminarer omhandlende stimulering af læring gennem aktive og kreative processer.

Støtte fra Eksportrådet
Lifestyle & Design Cluster har opnået støtte fra Eksportrådet til medfinansiering af de fælles kommercielle aktiviteter. Det betyder, at Lifestyle & Design Cluster og den danske ambassade i Japan organiserer den kommercielle del af aktiviteterne, inviterer relevante kontakter, står for at lave pressemateriale og sælger historier ind til aviser, magasiner og bloggerne med henblik på at få skabt interesse om de danske virksomheder og eventen.

Jesper Rasch
Tlf.: 5092 5094
Mail: jesper@ldcluster.com

Hvad får virksomheder ud af at deltage?
Som virksomhed kan I få kontakt til relevante samarbejdspartnere / kunder i form af stormagasiner,
kæder og importører og derudovermuligvis opnå omtale i de japanske b2b- ogb2c-medier. Målet er at få foden indenfor ellerudvide Jeres aktiviteter på det japanske marked.

Som virksomhed kommer du til at deltage i følgende:
• Deltagelse med udstilling i to B2B dage hvor stormagasiner, kæder, bloggere, magasiner, butikker
og mulige samarbejdspartnere deltager. Ca. 150 deltagere.

  • Deltagelse i B2C dag / forbruger-fokuseret dag med præsentation på scene og salg af produkter til slutbrugere. Ca. 1500-2000 deltagere.
  • Deltagelse i reception med nøglebeslutningstagere i branchen ca. 100 deltagere.
  • Ekstra muligheder: egen individuelt arrangeret seminar, egen individuelt arrangeret reception.

Tilmelding sker ved at udfylde og underskrive tilmeldingsblanketten og sende den til Jesper Rasch senest den 1. september 2016 på: jesper@ldcluster.com

Pris: 13.000 kr. ekskl. moms for den samlede standardpakke. Virksomhederne betaler derudover for egne transportudgifter, ophold og fragt af produkter.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com