Whocopied.me protects this content

Design Match

Formål

Formålet med Design Match er at facilitere en nem og overskuelig måde at lave match making mellem danske livsstilsvirksomheder og professionelle samt upcoming /nyuddannede designere. Livsstilsvirksomhederne og designerne har i dag ikke et naturligt forum, hvor de mødes og får afklaret samarbejdsmuligheder. Gennem Design Match får du som livsstilsvirksomhed mulighed for at få kontakt til særligt udvalgte professionelle designere, du ikke kender i forvejen og upcoming talenter inden for din branche. Som designer får du muligheden for at møde nye, potentielle kunder og samarbejdspartnere.

Med Design Match giver vi udvalgte designere mulighed for at promovere sig selv via et online “katalog” til upload af portfolio/præsentation – samtidig med at livsstilsvirksomheder får præsenteret en lang række designere på én gang. Alle møder bookes online, eller man kan incitere designere på besøg i egen virksomhed efter nærmere aftale.

Hvad er Design Match?

Design Match er en kurateret og faciliteret match making, hvor du som deltager får adgang til et online katalog af henholdsvis designere eller livsstilsvirksomheder, hvor du kan anmode om møder med dem, du finder interessante for din virksomhed.

Samtlige match making møder mellem designere og livsstilsvirksomheder faciliteres og afvikles som altid ved en fysisk event på Godsbanen i Aarhus. I år finder denne event sted 28. juni 2022

Hvert møde varer 20 minutter og med mulighed for op til 7 møder i løbet af dagen. (Bemærk at vi ikke kan garantere, at alle får et match, da disse baseres på kompetencematches).

Ansøgning:

Søger du som designer bedes du til din ansøgning vedhæfte en to-siders A4 PDF i lavformat af dit designvirke i tekst og billeder. Udvælges du til Design Match 2022 vil din præsentation indgå i et designkatalog, som bruges til match making (anvendes kun i regi af Design Match).

Søger du som livsstilsvirksomhed bedes du i din ansøgning indsætte link til virksomhedens hjemmeside, som ligeledes bruges i forbindelse med match making i regi af Design Match.

Ansøgning er lukket for i år.

Kontakt:

Joan Knudsen, Projektleder, Lifestyle & Design Cluster

E-mail: joan@ldcluster.com, telefon: +45 42421243

Design Match er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

Mia Koed

Ronni Bjørnum

Abelone Varming

Tine Mouritsen

Chenxi You

Design Match -match making event d. 28. juni 2022

Årets Match Making event bliver afholdt hos Godsbanen, skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C

Webinar d. 20. juni 2022: Ophavsrettigheder og DesignNævnet (Afholdt)

I forlængelse af Design Match 2022 inviteres du til webinar om ophavsrettigheder og Danmarks nye DesignNævn ved Johan Løje og Svend Onø mandag d. 20. juni kl. 15.30 – 17.00.

Hvordan forholder du dig til ophavsrettigheder som designer? Hvad skal du være opmærksom på – og hvornår?

På webinaret vil advokat Johan Løje og designer Svend Onø holde oplæg om ophavsrettigheder og introducere til Danmarks nye DesignNævn – og der vil være god tid til spørgsmål.

 

Om DesignNævnet

Danmarks nye DesignNævn blev etableret i februar 2022. I løbet af dagens webinar vil Johan Løje og Svend Onø fortælle om, hvad du som kunsthåndværker, designer, arkitekt eller lignende kan bruge en afgørelse fra Nævnet til.

Det har tidligere været nødvendigt at gå til domstolene for at få afgjort, om en rettighed til arkitektur, design og kunsthåndværk var krænket. Det var dyrt og tidskrævende. Derfor har en række danske organisationer stiftet DesignNævnet og Responsumudvalget, som er et hurtigt, prisbilligt alternativ til domstolsbehandling i sager vedrørende rettigheder til arkitektur, design og kunsthåndværk.

DesignNævnet skal, på en enkel og hurtig måde, håndtere juridiske konflikter vedrørende krænkelse af arkitektur, design og kunsthåndværk. DesignNævnet er partsuafhængigt og bygger på den højeste ekspertise inden for området. Derved sikres det, at nævnets udtalelser bliver så stærke, at ingen vil bringe sagerne videre til det ordinære retssystem, efter der er afgivet udtalelse fra Designnævnet.

Læs mere om DesignNævnet her.

Projektleder:

Joan Knudsen

phone: 42421243

mail: joan@ldcluster.com

Design Match er et samarbejde mellem:

 

Design Match er støttet af Erhvervsfremmebestyrelsen.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com

Sylab
Marsvej 6
7430 Ikast
Tlf.: +45 7190 8922
E-mail: sylab@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 74
1260 København
Tlf.: +45 2074 7683
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: