Whocopied.me protects this content

Digib2b

Mange store virksomheder skaber ny og forbedret forretning på baggrund af den øgede digitalisering af stort set alle aspekter af samfundet. Nye forretningsmodeller, som bygger på store datamængder, algoritmer og ’Internet of Things’, udgør et enormt vækstpotentiale for virksomheder globalt. Projektet DigiB2B sætter fokus på, hvordan små og mellemstore virksomheder kan navigere i en virkelighed, hvor data og digitalisering i stigende grad er dagsordensættende.

 

NY RAPPORT UDE NU: 

Gense eksperter fortælle hvordan B2B virksomheder får succes med digitale forretningsmodeller.

Få de nyeste input fra et to årige forskningsprojekt om digital forretningsudvikling i B2B virksomheder.

Se webinar her med SDU, Delendorf Advisory og Lifestyle & Design Cluster – https://www.youtube.com/watch?v=ovuieFKT-z4 

Download invitation digitalisering i b2b virksomheder (2)

Find ud af, hvor din virksomhed står i forhold til digitalisering og få indblik i indsatsområder, der kan forbedre lige præcis din virksomhed.

Prøv den nye digitaliseringstest her.

Afviklet

1:1 sparringsmøder 20. april 9:30-12:00 & 27. april 12:30-15:00 & 1. maj 9-15

Vidensalon: Hvilke digitale kompetencer kræver fremtiden af b2b virksomheder? Aalborg den 15 januar kl 14:00-16:00 (download programmet her)

Vidensalon: Hvordan du får succes med digital eksport som b2b? Herning den 20 februar kl 14:00-16:00 (download programmet her)

Vidensalon: Hvordan vælger b2b virksomheder de rigtige teknologier til forretningsudvikling! Horsens den 27 februar kl 14:00-16:00 (download programmet her)

 

PROJEKTET ARBEJDER MED, HVORDAN B2B-PRODUKTIONSVIRKSOMHEDER KAN SKABE, LEVERE OG INDFANGE VÆRDI GENNEM UDVIKLINGEN AF NYE DIGITALE FORRETNINGSMODELLER.

Projektet vil blive bygget op omkring fire hovedaktiviteter under overskrifterne identifikation, DigiLab, udvikling og slutteligt test. De fire aktiviteter er nærmere beskrevet her:

  • Identifikation: Indledningsvist vil projektet søge at identificere 20 virksomheder, som befinder sig på forskellige niveauer af digitalisering af forretningsmodellen. Disse virksomheder dækker netop et bredt spektrum, således at de på sigt kan fungere som inspiration som en form for rollemodeller for andre virksomheder.
  • DigiLab: Projektet vil afholde en workshop for de deltagende virksomheder med henblik på at få kortlagt, hvor de præcist er i forhold til digitalisering.
  • Udvikling af digitaliseringsværktøj: Projektet vil udvikle et generisk screeningsværktøj samt udarbejde et redskab til at inspirere virksomheder inden for de enkelte digitale modenhedsniveauer til, hvorledes de rykker sig fra den nuværende situation. Fokus vil blandt andet være på de strategiske udfordringer, der kan være i forhold til digitaliseringsprocessen.
  • Test og færdiggørelse af digitaliseringsværktøj: I denne del af projektet vil der blive gennemført et forløb med 30 virksomheder for at teste det generiske værktøj og dets anvendelighed i forhold til at udvikle digitale forretningsmodeller. Værktøjet vil være baseret på en online-løsning, som vil være tilgængelig for alle interesserede virksomheder.

Partnere i projektet

Syddansk Universitet

Aarhus Universitet

Delendorff Advisory

FORCE Technology

Tænketanken DEA

Lifestyle & Design Cluster

Bevilliget af Industriens fond

https://www.industriensfond.dk/DigiB2B 

Heidi Swane
Projektleder, Innovation og Retail
E-mail: heidi@ldcluster.com
Tlf:: +45 2074 7683

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com