Whocopied.me protects this content

Digital map of the future

Det er projektets formål at udvikle et spil til anvendelse i en organisations eller virksomheds ledelse. Det skal illustrere nytteværdien i at spil og spilteknikker er en valid og overskuelig form til at omsætte ellers svær tilgængelig viden og anlægge langsigtede mål, der kan sikre, at virksomhederne er rustede også i et længere tidsperspektiv.

Spillet Map of the Future er et spil, hvor virksomhedens ledelse slår med en terning og bevæger sig fra den ene fremtidige trend til den anden. Hver trend bliver formuleret om til en relevant udfordring for virksomheden. Og ledelsen konkurrere derefter mod hinanden om at finde de bedste fremtidige strategiske indsatsområder. I løbet af projektperioden er Map of the future er blevet spillet af mere end tyve forskellige virksomheder.

Spillet er velegnet til at diskutere fremtidige strategier for en virksomhed. De forskellige trends kan man selv udvælge på nettet, på en digital platform vi har udviklet. Det er en slags wikipedia med alle mulige former for trends kategoriseret efter temaer som “middelklasse”, “asien”, “kvinder”, “bæredygtighed” eller “mobile platforme”. Den digital platform hvor virksomhederne selv kan vælge hvilke temaer spillet skal indeholde, er udviklet til at kunne udprinte sit eget sæt af 24 trends.

Map of the Future anvendt på Folkemødet 2013

Vi afprøvede desuden spillet i en tilrettet version på Folkemødet hvor Uffe Elleman og Mogens Lykketoft prøvede det af, mest for sjov skyld. “Læs artiklen: Ellemann & Lykketoft dyster på visioner på Folkemødet

Seminar om spilteknik og gamification med Jane McGonigal

Der blev afholdt en afsluttende konference om gamification fredag 22.november 2013. Den verdenskendte Jane McGonigal trak fulde huse, og vi måtte lukke for tilmeldinger af hensyn til brandsikkerheden. Det var en spændende dag med mange positive tilbagemeldinger. Seminaret var arrangeret af Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning i partnerskab med Visuel Vækst og Dansk Erhverv.

Se billederne fra seminaret
Læs artiklen “Gamification-seminar med Jane Mcgonigal blev en succes” om seminaret

Anne Thomas
Projektleder, Trendforsker og strategisk konsulent
E-mail: anne@ldcluster.com
Tlf:: +45 31450140

Tiltag og aktiviteter i 2014

Der er nu bestilt materialer hjem til at få produceret en række brætspil, så brancheforeninger i første omgang kan tilbyde det til deres virksomheder. Dans Mode og Tekstil er de første på banen. De vil tilbyde 10 virksomheder en seance for deres medlemsvirksomheder, hvor ledergruppen i dette forår kan afprøve spillet med en processkonsulent.

Der er blevet udviklet flere trend beskrivelser, og der bliver stadig udviklet flere, så der er nok relevante temaer t tage fat på. Den digitale platform hvor virksomhederne selv kan vælge hvilke temaer spillet skal indeholde, er nu ved at blive flyttet til egne servere. Den digitale platform bliver offentliggjort her på websitet så snart som muligt

Skal din virksomhed afprøve sin strategi på en ny og spændende måde?

I projektet ”Map of the Future” har vi samarbejdet med trendforskere og spiludviklere om at skabe et strategispil, der kan hjælpe din ledelse med at få overblik over væsentlige demografiske og teknologiske forandringer, og hvad de kan betyde for din virksomhedsstrategi.

Book en workshop og få mulighed for at diskutere og afprøve holdbarheden af din virksomheds kurs set i forhold til det fremtidige marked under forandring.

Kontakt projektleder Anne Thomas om mulighederne

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com