Whocopied.me protects this content

Service i digital detail

Lifestyle & Design Cluster er ansvarlig for digital detail aktiviteter på Service Platform. Service Platform er et Innovationsnetværk blandt de 22 nationale innovationsnetværk under Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Vi er brobyggere mellem erhvervslivet og forsknings- og vidensinstitutioner med det formål at styrke erhvervslivets innovations- og konkurrenceevne. Service i digital detail handler om innovation og service tendenser i detail, digitale kunderelationer, integration af viden- og salgsplatforme samt internationalisering af online handel. Digital details aktiviteter spænder fra foredrag til workshops, netværk, konferencer og udviklingsprojekter.

Hovedfokus for 2016

Kundetrafik
Et udviklingsprojekt målrettet små og mellemstore danske byer med formålet at øge paratheden til brugen af data. Dansk detailhandel bliver stærkt udfordret af digitalisering, derfor skal der sættes ind over for forståelse og kendskab til datadrevne forretningsmodeller.

Formålet er at øge motivationen til anvendelsen af teknologi som drivkraft til vækst. Visionen er at at udbrede kendskabet til hvordan Big data anvendes, hvordan man kan skalere det og gøre det anvendeligt for den lille detail virksomhed, for at få indsigt i hvordan benyttelse af data i højere grad kan give en konkurrencemæssige fordele.

Ambitionen er at gennem vidensdeling, projekter og oplysning kan vi hjælpe citychefer og detailhandle til indsigt i kunders trafik i midtbyen og gennem workshops blive klogere på hvordan de kan skabe en levende midtby for at fastholde og udvikle den lokale handel både offline og online.

Søg om at deltage i projektet her.

CityChef2020

Et udviklingsprojekt for detailhandlens ambitiøse ildsjæle. Tag med fra starten, når Service Platform etablerer CityChef 2020 – og få greb om de radikale forandringer, der kan udvikle detailhandlen i din by.

Brænder du for en levende by gennem stærke detailoplevelser? – og vil du ikke gå glip af omsætningen fra det næste opsving? Så tag del i netværket CityChef 2020 – et udviklingsforløb målrettet ildsjæle i detailhandlens lokale foreninger og initiativer. CityChef 2020 klæder dig, og detailhandlen i din by til at bruge nye digitale muligheder til skabe et levende handelsliv i byen – og online.

På CityChef 2020 – forløbet får deltagerne et samlet overblik over udviklingstendenser, erfaringer fra nær og fjern og praktiske anvisninger til, hvordan I kommer i gang i din by og jeres butikker. Der bringes forskellige eksperter i spil for at vidregive metoder, værktøjer samt best cases med formålet at klæde jer bedre på til jeres job. Vigtigst er dog at bringe netværk rigtig spil og skabe synergier byerne imellem så der man kan stå stærke sammen og lære af hinandens styrker og initiativer.
Udviklingsforløbet strækker sig fra august til marts med mulighed for forlængelse, med tre temamøder og en inspirationstur. Undervejs styrkes netværket på tværs af deltagerne, samtidig med at du får ny viden og værktøjer til udvikling af egen organisation.

Læs mere her.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: