Whocopied.me protects this content

Funktionalisering via inkjet print

Det er projektets formål at indsamle og formidle ny viden om mulighederne for funktionalisering af tekstile flader vha. Inkjet print teknologi. Målet er, at virksomheder i segmentet skal have adgang til viden om Inkjet print teknologi til tekstiler, der kan gøre deres produkter mere funktionelle.

Den viden som projektet skaber, skal i sidste ende gøre det lettere for virksomhederne at træffe de rigtige valg til konkrete produkter på et kvalificeret grundlag.

Projektets aktiviteter kan inddeles i følgende faser.

  1. Indsamling af viden
    Screening af Ink-jet teknologier, og udvælge de mest relevante, der vil kunne anvendes til funktionalisering af tekstiler samt indsamling af viden omkring funktionaliserings Ink’s og teknologier til for og efterbehandling af metervare.
  2. Strukturering af viden
    Validere og strukturere den indsamlede viden i form en liste over funktionaliseringsmidler og teknologier, der vil kunne anvendes af virksomheder, som ønsker at gøre brug af den nye teknologi.
  3. Formidling og videndeling
    Resultater distribueres gennem interessenternes netværk via nyhedsbreve og hjemmesider. Afholdelse af arrangement for virksomheder specielt inden for fashion, arbejdsbeklædning og interiør, hvor projektets resultater præsenteres.

Deltagere

Projektet bliver et samarbejde mellem CBC – Center for Intelligente tekstiler (projektets projektleder), Development Centre UMT og TI – Teknologisk Institut. Derudover skal der være deltagelse af virksomheder – både i formidlingssammenhængen og til at indgå i projekter, hvor Inkjet funktionalisering skal demonstreres.

Poul Erik Jørgensen
Konsulent, Knowledge Centre for Smart Textiles
Telefon: 8755 0546
Mail: pejo@viauc.dk

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com