Whocopied.me protects this content

Funktionalitet i møbler og interiør

Projektet har som formål at tilvejebringe viden om nye muligheder for at indbygge forbedret funktionalitet i møbler og interiør til gavn for virksomheder, der producerer møbler og interiørtekstiler, herunder tæpper og gardiner. Det er hensigten, at projektet skal udvikle forslag til prototype af møbler og interiør med indbygget funktionalitet

Projektet bygger videre på resultaterne af det tidligere projekt ”Mere funktionalitet i hverdagstøj” og vil udnytte viden og erfaringer herfra som en genvej til hurtig tilvejebringelse af viden om nye muligheder for at indbygge forbedret funktionalitet i både møbler og især interiørtekstiler, herunder tæpper og gardiner.

Status 2014

Teknologisk Institut er i øjeblikket gang med at undersøge, hvilke midler, der er anvendelige for møbler og interiør. Virksomhederne har tilsluttet sig og der bookes møder med dem mhp udvælgelse af, hvilke materialer og efterbehandlinger, de kan finde anvendelse for. I løbet af foråret 2014 vil der forelægge en formidling af resultaterne af undersøgelserne.

Lisbeth Jensen, 
Projektleder, VIT, VIA UC, TEKO
E-mail: ljen@viauc.dk
Tlf: +45 8755 0511

KONTAKT OS

Afdelinger i Jylland
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
> Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
E-mail: info@ldcluster.com

Sylab
Marsvej 6
7430 Ikast
E-mail: sylab@ldcluster.com
Afdeling i København
BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 B1, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: