Whocopied.me protects this content

Future of Fashion 2016

Future of Fashion skal facilitere et bedre møde mellem de nyuddannede talenter fra de statsanerkendte modedesign uddannelser og branchen, med det formål at lette kandidaternes vej ud på arbejdsmarkedet. Samtidig er det formålet at branchen får mulighed for at være bedst muligt opdateret på hvad der rør sig hos de nye designere og forbedre deres muligheder for at rekruttere bedst mulig.

Efter succesen fra 2013 og 2014 ønskes projektet videreført og udviklet, så vi med afsæt i det samme set up som i 2014 også i 2016 kan skabe et endnu bredere møde mellem kandidaterne og branchen som de skal være en del af.

Projektet er afsluttet efter eventen i august 2016.

Aktiviteter

Børsen vil igen danne rammen om en dag fyldt med talenter og mode. Der vil være shows fra Designskolen Kolding og Kunstakademiets Designskole. Afgængere fra både disse to samt VIA Design vil være tilstede til at møde de inviterede virksomheder og vise deres arbejde frem.

Før, mellem og efter showsene vil virksomhederne have mulighed for at se designernes portfolios igennem, det gælder både de studerende fra mode samt fra tekstil, der arbejder med tekstil til mode. Det er samtidig hensigten at mødet mellem institutionerne, de færdig uddannede designere og erhvervslivet kan skabe bedre relationer. Derudover satses der også meget på internationale virksomheder kan komme til Danmark og møde alle de nye danske talenter.

Videoer fra dette års Future of Fashion på Børsen ses til højre.

Læs mere og se billeder fra Future of Fashion 2016 her 

Udstilling under Copenhagen Fashion Week 2016

En udstilling på branchemessen CIFF i Bella Center under Copenhagen Fashion Week i august 2016 følger op på præsentationen på Børsen (stand en-029). De nyuddannede designeres kollektioner vil være udstillet, og de designere der vil starte op som selvstændige får hver tilknyttet en mentor. Dermed er udstillingen designernes første deltagelse i en B2B brancheevent. Og deres første møde med potentielle købere, samarbejdspartnere og arbejdsgivere.

Future of Fashion består af følgende partnere: Lifestyle & Design Cluster, Designskolen Kolding, Kunstakademiets Designskole og VIA Design.

Future of Fashion har følgende sponsorer: WEAR Dansk Erhverv, Kopenhagen Fur og Dansk Mode og Textil.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com