Whocopied.me protects this content

Get Restarted

Konference om nye materialer, produktions teknologier og forretningsmodeller for en bæredygtig fremtid.

Vi forbereder os på en fremtid, hvor cirkulære forretningsmodeller og bæredygtige produkter kommer til at udkonkurrere eksisterende, og en uundgåelig omstilling er lige om hjørnet. Konferencen har fokus på, hvordan vi i livsstils- og designindustrien inden for både mode og møbler, kan gentænke med både nye bæredygtige materialer, produktionsteknikker og forretningsmodeller, og udfordrer branchen, som vi kender den i dag.

Visionen for denne konference er at bidrage og dele den nyeste viden om nye materialer og produktionsmetoder for en bæredygtig fremtid i livsstils- og designbranchen og samtidig bidrage til at styrke relationerne i branchen via netværk mellem institutioner, studerende og erhvervslivet.

Oplev en levende konference med talks, debatter, workshops, udstillinger og masser af mulighed for networkning. Mød forskere, produktudviklere, producenter, designere, arkitekter, unge iværksættere,  studerende og mange andre med interesse indenfor livsstils- og designbranchen. Det bliver to spændende dage med mulighed for at vælge til og fra i et tætpakket program.

Ny Materialer og teknologier medføre ofte nye forretningsmodeller hvorfor der er en god synergi i at dele viden og erfaringer på tværs af Lifestyle og Design Clusters projektportefølje. Konkret er konferencen et samarbejde mellem to af Lifestyle & Design Clusters projekter, Materiale Hub samt Let’s Get Started. Begge projekter med særligt fokus på alle Lifestyle og Design Clusters faglige interessefelter indenfor mode, møbel, cirkulærøkonomi og entreprenørskab.

Konferencen er en aktivitet i Lifestyle og Design Cluster og medfinansieres af uddannelses og forskningsstyrelsen.

Konferencens workshop aktiviteter er en aktivitet i Lifestyle og Design Cluster og medfinansieres af Danmarks erhvervsfremmebestyrelse.

Konferencen er en aktivitet i Lifestyle og Design Cluster og medfinansieres af uddannelses og forskningsstyrelsen.

Konferencens workshop aktiviteter er en aktivitet i Lifestyle og Design Cluster og medfinansieres af Danmarks erhvervsfremmebestyrelse.

Konferencens program består af en god blanding af både mindre talks og præsentationer, debatter og oplæg fra den nyeste forskning. Derudover kan man løbende gennem begge konference dagene deltage i workshops, opleve udstillinger og ikke mindst vil der være masser af mulighed for at netværke med hele branchen.

Det endelige program er under udarbejdelse. Offentliggøres løbende.

Projektleder / Materiale Hub

Annette Kjær

Material Lab / Det Kongelige Akademi

+45 41701835

Mail: akj@kglakademi.dk

Projektleder / Let’s Get Started

Frederik Hinz Andersen

Entrepreneurship and Innovation / Det Kongelige Akademi

+45 25135592

Mail: fand@kglakademi.dk

KONTAKT OS

Afdelinger i Jylland
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
> Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
E-mail: info@ldcluster.com

Sylab
Marsvej 6
7430 Ikast
E-mail: sylab@ldcluster.com
Afdeling i København
BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 B1, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: