Whocopied.me protects this content

Grøn Cirkulær Omstillling

Projektet ”Grøn Cirkulær Omstilling” (GCO) giver dig faglig og økonomisk støtte til grøn omstilling i din virksomhed. En professionel branchekyndig rådgiver ser med nye øjne på din virksomheds anvendelse af ressourcer og giver dig muligheden for at komme godt i mål med en grøn omstilling.

Især de virksomheder, der er i starten af rejsen, kan have udbytte af projektet, så de for startet ud i den rigtige retning.

 Individuelt eller kollektivt

Projektet kan køres individuelt for en enkelt virksomhed ELLER som kollektivt forløb med fokus på en bestemt branche. I Lifestyle & Design Cluster har vi gode erfaringer med at køre kollektive forløb for livsstilsvirksomheder, hvor du vil få inspiration og input fra andre, der står med nogle af de samme udfordringer. Det har de virksomheder, der har deltaget allerede givet udtryk for. Læs her (Link til cases)

Både de kollektive og individuelle forløb tilpasses efter deltagernes ønsker, behov og ståsted,

Udbytte

Projektet giver dig en grøn cirkulær forretningsmodel ud fra nye identificerede forretningsmæssige potentialer og dermed en konkret plan for, hvordan din virksomhed kan arbejde mere cirkulært.

Du får en indsigt i og et overblik over virksomhedens nuværende ressourceforbrug og klimaaftryk. Samtidig får du beregnet de forventede effekter – som CO2-aftryk med mere – af en mulig ny cirkulær forretningsmodel. Særligt de kollektive forløb vil desuden give dig et nyt netværk af virksomheder, som ofte også udvikler sig til at blive til konkret forretningsmæssigt samarbejde.

Grøn omstilling vil give dig konkurrencemæssige fordele og forberede din virksomhed til fremtidens øgede krav om bæredygtig fremstilling, produkter, emballager og logistik.

Gør din virksomhed fremtidssikker - Kom fra tanke til grøn omstilling

Grøn Cirkulær Omstilling er et nationalt projekt som bredt og på tværs af industrier udvikler og implementerer grønne og cirkulære forretningsmodeller i danske små og mellemstore virksomheder. Projektet varer fra 2019 til 2022 og har løbende ansøgningsfrister. Projektet er finansieret af EU og består af 17 partnere, heriblandt landets erhvervshuse. CLEAN og Lifestyle & Design Cluster er operatører.

Lone Haumann
Projektleder af GCO og CØ SMV
Mobil: 26232663
lone@ldcluster.com

 

 

Maria Hørmann
Projektleder, cirkulær økonomi
Mobil: 40354043
Mail: mah@ldcluster.com

Kriterier:

Projektet er målrettet små og mellemstore danske virksomheder (SMV’er) med maks. 250 medarbejdere og en omsætning på maks. 50 mio. EUR.

Deltagende virksomheder skal kunne påvise minimum et års regnskab samt ”proof to market’’ på deres produkt(er).

Ledelsen skal være involveret i processen.

Virksomheden må ikke indgå i eller være ejet af en stor virksomhed.

Større virksomheder kan deltage efter nærmere aftale. Disse finansierer selv timer og har ikke mulighed for støtte til ekstern rådgivning.

Deltagende virksomheder må ikke indenfor de sidste 3 regnskabsår have modtaget offentlig støtte for mere end i alt 200.000 EUR, og må heller ikke have deltaget i et lignende program under regionalfonden med Cirkulær Økonomi som hovedemne.

Ansøgning:

For at komme i betragtning til at deltage i et forløb skal du indsende en ansøgning

Ansøgninger modtages løbende. Ansøgningerne bliver samlet op og behandlet efter den 1. i hver måned.

Klik her for at hente ansøgningsskemaet.

Download det til computeren og udfyld det i Adobe.

Noter desuden din virksomheds stamoplysninger her

Cirkulær Økonomi ABC - webinar introduktion til danske Møbelvirksomheder
Cirkulær Økonomi ABC - webinar introduktion til danske Tekstilvirksomheder
Se hvad tidligere GCO deltagere har fået ud af det

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.”

 

“Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”

  • Case 1
  • Case 2
  • Case 3
  • Case 4
_media_1680065_RONDO_IMG_2296_edit
Uge42_pineapple_leather_Designed_by_-Smith_Matthias_Photo_by_Ananas_Anam_crop

KONTAKT OS

Afdelinger i Jylland
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
> Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
E-mail: info@ldcluster.com

Sylab
Marsvej 6
7430 Ikast
E-mail: sylab@ldcluster.com
Afdeling i København
BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 B1, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: