Whocopied.me protects this content

Innovation Cup

Lifestyle & Design Cluster gennemfører årligt koncentrerede innovationsforløb for virksomheder under navnet Innovation Cup. Innovation Cup skal løse konkrete problemstillinger i vores målgruppevirksomheder sammen med danske uddannelsesinstitutioner, der har speciale indenfor produktdesign, konceptuelt design, branding og marketing.

Samarbejde mellem virksomheder og uddannelsesinstitutioner

Igennem ”Innovation Cup” får virksomheden udviklet nye designs eller koncepter af studerende fra danske uddannelsesinstitutioner på bachelor eller kandidatniveau. I tværfaglige grupper arbejder de involverede med en konkret opgave, som er direkte afledt af virksomhedernes behov for nyt design, produktudvikling, marketing eller virksomhedsstrategi. Formålet med Innovation Cup er at sikre nye tanker og idéer til danske virksomheder, samt udbygge samarbejdet mellem virksomheder og uddannelsesinstitutioner i Danmark.

Du kan løbende deltage i Innovation Cup

Seneste Innovation Cup i januar 2016 førte til vindermøblet Cody, som viser vejen for en ny måde at designe kontormøbler til halvoffentlige, åbne rum.
Læs pressemeddelelsen om Cody og download pressefotos her

Se også Design Boost projektsiden

Fra 2015 afvikles der bl.a. Innovation Cups i forbindelse med projektet Design Boost, men der er løbende mulighed for virksomheder for at deltage i en Innovation Cup.

Innovation Cup 2014 blev afsluttet med et terrassekoncept inspireret af ’urban gardening’, hvilket var et samarbejde mellem den nordjyske trappeproducent Dolle og Aalborg Universitet, Institut for Arkitektur & Designs og deres engelsksprogede Master i Industrielt Design. Vinderne havde udviklet konceptet ’Raise’ til Dolles nye terrassekoncept, som er første skud på stammen i Dolles vision om at skabe øget værdi i boligen ved at udnytte eller skabe adgang til ubenyttede rum.

Læs kort artikel om mellemkritikken (PDF)

Joan Knudsen
Projektleder, Innovation og design
Mobil: 42421243
Mail: joan@ldcluster.com

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com