Whocopied.me protects this content

Konsortium for strategisk Design

Projektets formål er at skabe forståelse i danske livsstilsvirksomheder for anvendelsen af designkompetencer som et strategisk redskab.

I første omgang skabes der et overblik over begrebet ”Strategisk Design”. Det sker ved at undersøge de tre område, hvor begrebet bliver brugt i dag:

  • Processer/produkter
  • Ledelsesværktøjer/helhedsorienteret designforståelse
  • Design Thinking
  • Projektet sigter på at skabe et fungerende Konsortium for Strategisk Design.

Konsortiets opgaver er at bistå i vidensopbygning omkring emner og fungere som formidlingsled mellem vidensinstitutioner og virksomheder.

Seminar: Service Design – som strategi

Deltag i et seminar i Konsortium for Strategisk Design på Aarhus Arkitektskole, som sætter fokus på servicedelen af Strategisk design. Seminaret afholdes d. 13. juni kl. 12.30 – 15.30 på Arkitektskolen Aarhus, Store Auditorium, Nørreport 18. Tilmelding skal ske til jorgen.rasmussen@aarch.dk

Se programmet til seminaret

Rapport og cases med fokus på hvordan man tillægger produkter og services merværdi

Den Nordjyske virksomhed Dolle A/S, som er dialogvirksomhed i Innovationsnetværket og deltager i projektet Strategisk Design, deltager som case i en rapport, der sætter fokus på, hvordan og hvorfor kunder og slutbruger tillægger et produkt eller service en merværdi.

Læs rapporten her

Strategisk forretningsudvikling

I forlængelse af den viden der er opbygget gennem projektet Viden Coktail vil Strategisk Forretningsudvikling bringe resultaterne op på et strategisk niveau. Gennem brugen af innovative designprocesser vil projektet udvikle nye forretningsområder for livsstilsvirksomheder. Strategisk Forretningsudvikling sigter på at komme med et strategisk grundlag, der bidrager til forretningsudvikling i virksomhederne. Målet er, at det strategiske grundlag og de værktøjer projektet udvikler, skal hjælpe virksomhederne til at kunne identificere både nye produkter og nye forretningsområder og derved opnå øget vækst og styrke konkurrenceevnen.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com