Whocopied.me protects this content

Lifestyle Growth 2022

Arrangementet afvikles d. 6. oktober kl. 9.30 – 14.30 i Aarhus

Foto: Gorm Branderup

En af de helt store udfordringer i mode- og livsstilsbranchen er kapital til vækst. Samtidigt mangler mange iværksættere forretningsmæssige kompetencer, mentorship, pitch-træning og synlighed.

Dette er årsagen til, at Lifestyle & Design Cluster, i samarbejde med Sydbank, afholder Lifestyle Growth. Initiativet matcher kapitalstærke investorer med upcoming mode- og livsstilsvirksomheder. Målet er at styrke iværksættere i mode- og livsstilsbranchen med udgangspunkt i Aarhus.

Fakta om LIFESTYLE GROWTH

 • I samarbejde med Sydbank afholder Lifestyle & Design Cluster – Lifestyle Growth.
 • Et bredt sammensat panel skal på baggrund af virksomheds pitch og ansøgninger fra deltagerne finde vinderne (1. og 2. plads). 
 • For at deltage skal iværksættervirksomhederne sende en ansøg senest d. 18. august.

Kom i betragtning

Lifestyle & Design Cluster har lavet et ”open call” og udvælger efter ansøgningsfristen d. 18. august, en håndfuld mode- og livsstilsvirksomheder  i samarbejde med Sydbank:

 • Virksomheden skal have CVR nr. i DK
 • Det er en fordel at virksomheden er 5 år eller yngre ved ansøgningsfristen
 • Virksomheden skal være en del af livsstilsbranchen i bred forstand (fx tøj, sko, møbler, bolig interiør, tilbehør, smykker)
 • Virksomheden skal være ”valideret” (fx aktive kunder) 
 • Virksomhedens pre-money valuation skal være under 30 mio (værdien af virksomheden før en investering)
 • Det er en fordel at virksomheden arbejder med et innovativt produkt eller forretningsmodel
 • Det er en fordel, hvis der er flere grundlæggere af virksomheden
 • Virksomheden skal arbejde med cirkularitet eller bæredygtighed (konkretisér gerne i ansøgningen hvilke af FNs 17 verdensmål der arbejdes med)

Udvælgelse

Når vi har modtaget alle ansøgningerne, vil vi gennemgå dem grundigt og udvælge de 5-6 mest lovende virksomheder. Du hører fra os indenfor 14 dage efter ansøgningsfristen. Bliver du ikke udvalgt til dette års Lifestyle Growth kan der være andre projekter, events o.lign. ved Lifestyle & Design Cluster, som du kan drage nytte af.

Sådan foregår Lifestyle Growth arrangementet

På selve dagen vil der være en håndfuld virksomheder, der skal pitche for investorpanelet, som har brede kompetencer indenfor forretningsudvikling, bæredygtighed m.v. I sidste ende er det panelet, der afgør, hvem der vinder. Der vil være publikum i salen.

Lifestyle Growth er et bindeled mellem de deltagende mode- og livsstilsvirksomheder og investorerne. Men der er langtfra kun fokus på kapital. Vi vægter mentorship, netværk og vidensdeling meget højt.

Der er begrænset antal pladser, så tilmeld dig allerede nu, så du sikre dig dit navn står på listen.

Lifestyle Growth afholdes ved:

Hummel International A/S
Balticagade 20
8000 Aarhus

Investor/mentorpanelet 2022

Christian_Stadil_-_Rasmus_Mogensen_-_JPEG_1_1

 ”Det er et rigtig spændende formandsskab i Lifestyle Growth, hvor jeg sammen med de andre i investorpanelet forsøger at fordre og motivere iværksætteri og investeringer i mode- og livsstilsbranchen. Med dette initiativ vil vi vise, hvor meget saft og kraft der er i det danske mode- og livsstilsmiljø, og ikke mindst at man som investor har mulighed for at få en yderst god forrentning på sin investerede kapital. Det er en vigtig pointe i et iværksætter herunder angel og venture fonds miljø hvor der har været en tendens imod et primært fokus på teknologi virksomheder ”, udtaler Christian Stadil, CEO og ejer af konglomeratet Thornico og formand for investorpanelet. 

Christian Stadil

Formand for LIFESTYLE GROWTH og CEO og ejer af konglomeratet THORNICO. THORNICO består af mere end 120 virksomheder, der opererer inden for en bred vifte af sektorer. Christian Stadil er dertil også en aktiv investor med interesse i nystartede virksomheder.

Mathilde Mackowski

Co-founder af Sinful, Nordeuropas største online shop med sexlegetøj (stiftet i 2008 og tæller i dag 250 ansatte). Sinful er kåret til ”Retailer of the year 2021”, har været finalist ved ”Entrepreneur of the year” og modtaget Børsens prestigefyldte Gazellepriser de sidste 7 år i streg.

Henrik Hansen

Bestyrelses- og Advisory board-medlem i en række virksomheder i livsstils-, NGO- og ejendomsbranchen. Har været adm. direktør og medejer af COZE AARHUS AIS gennem 14 år og er i dag medejer af møbelvirksomheden BoShop.

Nicolaj Reffstrup

Stifter af Ganni A/S og var, de første 10 år, direktør for virksomheden sammen med sin hustru Gitte Reffstrup. Desuden bestyrelsesformand og partner i virksomheden Sophie Bille Brahe ApS og partner i Tekla Fabrics.

Jens Poulsen

Group CEO og grundlægger af DK Company. Koncernen markedsfører 23 brands og beskæftiger ca. 2.400 mennesker. Virksomheden har en årlig omsætning på ca. 3,5 mia. DKK og huser kontorer i 13 lande. DK Company sælger årligt omkring 25 millioner stykker tøj til 60 lande.

Margrethe Dal Lehrmann

Investor og direktør hos Lehrmann Ventures, der har aktive investeringer i mere end 20 virksomheder indenfor bla. Livsstil, Retail, Markedspladser & E-commerce mv. Som tidligere Indkøbsdirektør i Magasin har hun siddet i adskillige juryer på tværs af den danske fashion industry og er i dag aktiv i det danske iværksættermiljø. Hun er tidligere forlagsdirektør i medie branchen og kontaktdirekør i reklamebranchen.

Betina Simonsen

CEO for Lifestyle & Design Cluster. Klyngen har inkubatormiljøer i Ikast, Aarhus og København. Ud over den nuværende stilling i klyngen, sidder Betina Simonsen i bestyrelser, advisory boards og styregrupper inden for livsstilsområdet både i offentlige og private samarbejder.

Mikkel Grene

CEO og medejer, Søstrene Grene. Kæden har over 250 butikker fordelt på 15 markeder samt webshop i 8 lande. Søstrene Grene har stor fokus på den digitale transformation, ekspansion af de fysiske butikker samt på bæredygtighed og ansvarlig produktion.

Daniel Brix Hesselager

En af grundlæggerne bag modevirksomheden Rains. Med rejsen fra ”garage-start-up” til international modesucces har Daniel dugfrisk erfaring fra iværksætteriets håndværk.

Lifestyle Growth 2022 Studio About

Studio About tager udgangspunkt i en ambition om at skabe enkle, æstetiske og funktionelle interiør-objekter. Designstudiet sælger produkter til hjemmet såsom glasvaser, rammer, olielys, lysestager, papirklip og papirblomster.

Lifestyle Growth 2022 Anno Studio

Anno Studio blev grundlagt i 2021 med visionen om at relancere tidligere designklassikere i et bæredygtigt og opdateret design. Idéen udsprang fra et længe næret ønske om at relancere Friis & Moltkes ikoniske Serie 600, som mange forbinder med skoler, institutioner og kantiner.
At forene smukt design og bæredygtighed, er det altoverskyggende fundament for Anno Studio. Bæredygtighed er derfor tænkt ind i alle produktionsled, og der bliver genanvendt rest- og returmaterialer uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Lifestyle Growth 2022 Momkind

Momkind er et fællesskab og et produktunivers der henvender sig til mødre. De følger dig gennem graviditeten, fødslen og tiden efter – med produkter der afhjælper alt fra øm lænd til hæmorider.

Lifestyle Growth 2022 Camille Brinch

For 5 år siden fik Camille Brinch afslag som elev hos alle guldsmede i Aarhus. Men det stoppede hende ikke. Tværtimod tændte det hendes indre flamme og gav hende motivationen til at forfølge sin drøm som smykkedesigner. I dag har hun skabt et smykkeunivers, hvor hun inspirerer kvinder til at udtrykke sig selv gennem hendes cool og powerfulde smykker.

Lifestyle Growth 2022 RE-ZIP

RE-ZIP er et cirkulært emballagekoncept til e-handlen. Ved at genbruge emballagerne, kan webshops give onlineshoppere et bæredygtigt og bekvemt alternativ, der sparer op til 87% CO2-udledning sammenlignet med engangsemballage.

Lifestyle Growth 2022 Dunville Apparel

“Vi putter med “The Everlasting Collection” et tiltrængt skud rock’n roll attitude ind i den grønne omstilling, med en no more bullshit tilgang til modeindustrien. Vores tøj er et sweetspot imellem høj holdbarhed og en tidløs stil, alt sammen bæredygtigt produceret i Italien. Grundlæggerne Rasmus Dunvad og Kasper Thomsen’s kompromisløse kollektion har allerede vundet hjerterne hos flere af de store i musikbranchen og vores svar på branchens udfordringer er lige så befriende enkelt, som det er overraskende effektivt: Take a stand. Not a trend.”

Vinderen af Lifestyle Growth 2022 modtager

 • Præmie på kr. 25.000 kr. fra Sydbank (skattepligtig)
 • Mentortimer med udvalgte investorer fra investorpanelet
 • 10 timers rådgivning ved Deloitte
 • 1 års gratis medlemskab af brancheorganisationen Dansk Mode & Textil
 • 1 års gratis adgang til platformen Traede
 • 1 års gratis medlemskab af Startup Central
 • Præmier fra Hummel
 • ​​Rådgivning inkl. gennemgang af Sydbanks strategikompas

Vinderen af 2. pladsen modtager

 • Mentortimer med udvalgte investorer fra investorpanelet
 • 10 timers rådgivning ved Deloitte
 • 1 års gratis medlemskab af Startup Central
 • Præmier fra Hummel
 • Rådgivning inkl. gennemgang af Sydbanks strategikompas

Christian Chapelle
Head of Incubation
Mobil: 2420 7207
christian@ldcluster.com
 LinkedIn

Lifestyle Growth afholdes af Lifestyle & Design Cluster i samarbejde med Sydbank.

Øvrige samarbejdspartnere:

Vinderne af Lifestyle Growth 2021

Første pladsen

Copenhagen Cartel

Foto: Gorm Branderup

Se vinderinterview her:

Se klip fra Copenhagen Cartels pitch her:

Anden pladsen

Recollector

Foto: Gorm Branderup

Se vinderinterview her:

Se klip fra Recollectors pitch her:

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com

Sylab
Marsvej 6
7430 Ikast
Tlf.: +45 7190 8922
E-mail: sylab@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 B1, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 74
1260 København
Tlf.: +45 2074 7683
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: