Whocopied.me protects this content

Lifestyle Growth 2023

Fotos: Gorm Branderup

Om Lifestyle Growth

En af de helt store udfordringer i mode- og livsstilsbranchen er kapital til vækst og bæredygtig omstilling. Samtidigt mangler mange iværksættere forretningsmæssige kompetencer. Dette er årsagen til, at Lifestyle & Design Cluster afholder Lifestyle Growth i samarbejde med Sydbank. Initiativet matcher kapitalstærke investorer med upcoming mode- og livsstilsvirksomheder, og målet er at styrke iværksættere i mode- og livsstilsbranchen.

Vi har sammensat et bredt panel, der på baggrund af pitches og ansøgninger fra deltagene virksomheder finder en vinder af både 1. og 2. pladsen. Vinderne modtager mentorship og adgang til gratis ydelser. 

Ansøg om deltagelse

For at deltage skal din virksomhed opfylde følgende krav:

  • Virksomheden skal have CVR nr. i DK
  • Virksomheden må ikke være mere end 5 år gammel ved ansøgningfrist
  • Virksomheden skal være en del af livsstilsbranchen i bred forstand (fx tøj, sko, møbler, bolig interiør, tilbehør, smykker)
  • Virksomheden skal være ”valideret” (fx aktive kunder) 
  • Virksomhedens pre-money valuation skal være under 30 mio (værdien af virksomheden før en investering)
  • Det er en fordel at virksomheden arbejder med et innovativt produkt eller forretningsmodel
  • Det er en fordel, hvis der er flere grundlæggere af virksomheden
  • Virksomheden skal arbejde med cirkularitet eller bæredygtighed (konkretisér gerne i ansøgningen hvilke af FNs 17 verdensmål der arbejdes med)

Udvælgelse

Når vi har modtaget alle ansøgningerne, vil vi gennemgå dem grundigt og udvælge de 5-6 mest lovende virksomheder. Du hører fra os indenfor 14 dage efter ansøgningsfristen. Bliver du ikke udvalgt til dette års Lifestyle Growth kan der være andre projekter, events o.lign. ved Lifestyle & Design Cluster, som du kan drage nytte af.

Sådan foregår Lifestyle Growth arrangementet

På selve dagen vil der være en håndfuld virksomheder tilbage. De virksomheder skal pitche for investorpanelet, som har brede kompetencer indenfor forretningsudvikling, bæredygtighed m.v. I sidste ende er det panelet, der afgør, hvem der vinder. Der vil være publikum i salen.

Lifestyle Growth er et bindeled mellem de deltagende mode- og livsstilsvirksomheder og investorerne. Men der er langtfra kun fokus på kapital. Vi vægter mentorship, netværk og vidensdeling meget højt.

Afholdelse

Torsdag d. 12. oktober 2023

Lokation

Aarhus Rådhus
Sønder Allé 2
8000 Aarhus

LIFESTYLE GROWTH 2022
Arrangementet Blev Afviklet D. 6. Oktober Kl. 9.30 – 14.30 I Aarhus

Førstepladsen
Momkind

Andenpladsen
Camille Brinch Jewellery

Foto: Gorm Branderup 
Www.gorm-branderup.dk

Fotos: Gorm Branderup

Christian Stadil

Christian Stadil

Formand for LIFESTYLE GROWTH og CEO og ejer af konglomeratet THORNICO. THORNICO består af mere end 120 virksomheder, der opererer inden for en bred vifte af sektorer. Christian Stadil er dertil også en aktiv investor med interesse i nystartede virksomheder.

Mathilde Mackowski

Mathilde Mackowski

Co-founder af Sinful, Nordeuropas største online shop med sexlegetøj (stiftet i 2008 og tæller i dag 250 ansatte). Sinful er kåret til ”Retailer of the year 2021”, har været finalist ved ”Entrepreneur of the year” og modtaget Børsens prestigefyldte Gazellepriser de sidste 7 år i streg.

Margrethe Lehrmann

Margrethe Dal Lehrmann

Investor og direktør hos Lehrmann Ventures, der har aktive investeringer i mere end 20 virksomheder indenfor bla. Livsstil, Retail, Markedspladser & E-commerce mv. Som tidligere Indkøbsdirektør i Magasin har hun siddet i adskillige juryer på tværs af den danske fashion industry og er i dag aktiv i det danske iværksættermiljø. Hun er tidligere forlagsdirektør i medie branchen og kontaktdirekør i reklamebranchen.

Henrik Hansen

Henrik Hansen

Bestyrelses- og Advisory board-medlem i en række virksomheder i livsstils-, NGO- og ejendomsbranchen. Har været adm. direktør og medejer af COZE AARHUS AIS gennem 14 år og er i dag medejer af møbelvirksomheden BoShop.

Mikkel Grene

Mikkel Grene

CEO og medejer, Søstrene Grene. Kæden har over 250 butikker fordelt på 15 markeder samt webshop i 8 lande. Søstrene Grene har stor fokus på den digitale transformation, ekspansion af de fysiske butikker samt på bæredygtighed og ansvarlig produktion.

Betina Simonsen

Betina Simonsen

CEO for Lifestyle & Design Cluster. Klyngen har inkubatormiljøer i Ikast, Aarhus og København. Ud over den nuværende stilling i klyngen, sidder Betina Simonsen i bestyrelser, advisory boards og styregrupper inden for livsstilsområdet både i offentlige og private samarbejder.

Jens Poulsen

Jens Poulsen

Group CEO og grundlægger af DK Company. Koncernen markedsfører 23 brands og beskæftiger ca. 2.400 mennesker. Virksomheden har en årlig omsætning på ca. 3,5 mia. DKK og huser kontorer i 13 lande. DK Company sælger årligt omkring 25 millioner stykker tøj til 60 lande.

Daniel Hesselager

Daniel Brix Hesselager

En af grundlæggerne bag modevirksomheden Rains. Med rejsen fra ”garage-start-up” til international modesucces har Daniel dugfrisk erfaring fra iværksætteriets håndværk.

Christian Chapelle
Head of Incubation
Mobil: 2420 7207
christian@ldcluster.com
 LinkedIn

Lifestyle Growth afholdes af Lifestyle & Design Cluster i samarbejde med Sydbank.

Øvrige samarbejdspartnere:

Vinderne af Lifestyle Growth 2022

Førstepladsen

Momkind

Lifestyle Growth 2022 Momkind

Stifter af Momkind, Nanna Schultz etablerede Momkind  efter at være blevet mor i 2016. Hendes romantiske forestillinger om moderskabet blev overskygget af praktik og udfordringer. Derfor etablerede hun virksomheden, der sælger en række produkter, der er relevante for nybagte møder, samtidig med, at den er blevet et tabu-frit forum, hvor mødre deler deres udfordringer og erfaringer og kan deltage i udviklingen af nye produkter.

Nanna Schultz var overrasket over, hvor lidt der bliver talt ærligt om mødres velbefindende, og hvor få eller ingen produkter, der findes til at afhjælpe alle udfordringerne.

Det er vigtigt for brandet, at deres produkter ikke indeholder skadelige stoffer. Derfor er Momkinds tekstilprodukter certificeret og dermed testet for skadelige og ulovlige stoffer, ligesom både nogle af produkterne og emballagen er genanvendte materialer.

Lifestyle Growth 2022 Camille Brinch

Camille Brinch fik for fem år siden afslag på at blive elev hos alle guldsmede i Aarhus. Det slukkede dog ikke hendes drøm om at blive smykkedesigner. Tværtimod tændtes hendes indre flamme. I dag har hun skabt Camille Brinch Jewelry – et smykkeunivers, hvor hun inspirerer kvinder til at udtrykke sig selv gennem cool og kraftfulde smykker.

Special Prisen

RE-ZIP

Lifestyle Growth 2022 RE-ZIP

RE-ZIP er et cirkulært emballagekoncept til e-handlen. Ved at genbruge emballagerne, kan webshops give onlineshoppere et bæredygtigt og bekvemt alternativ, der sparer op til 87% CO2-udledning sammenlignet med engangsemballage.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com

Sylab
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 7190 8922
E-mail: sylab@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 74
1260 København
Tlf.: +45 2074 7683
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: