Whocopied.me protects this content

Design, håndværk og insourcing af produktion

Denne aktivitet bygger på en masterclass, som skal belyse de muligheder, der ligger i at in source produktion inden for modebranchen. Særligt med fokus på at etablere partnerskaber i branchen. Projektets målgruppe er  små og mellemstore virksomheder i branchen, som i dag arbejder med produktion i andre lande og ikke mindst mindre håndværksvirksomheder, der vil kunne vækste i samarbejde med designvirksomheder.

Stor interesse for masterclassen

Masterclassen blev afholdt d. 23. oktober 2014, og var en succes med mange fremmødte.
Læs denne artikel om masterclassen
Se billeder fra Masterclassen her

Facebook-side til dialog og vidensdeling

På utallige opfordringer har Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning nu oprettet en facebook-side, hvor muligheder for produktion i Danmark og viden om emnet kan deles og debatteres. Siden hedder: Mode- og tekstilproduktion i Danmark? Besøg facebook-siden her

En masterclass med internationalt snit

Masterclassen stiller spørgsmålstegn ved, hvordan det kan betale sig og lade sig gøre som virksomhed at in source sin produktion indenfor livsstil og mode. Dette sætter fornyet krav om innovation i både produktionsfaciliteter, men i lige så høj grad også til de forretningsmodeller der ligger bag.

I masterclassen vil se man se på eksempler fra specielt Frankrig, som kan inspirere danske virksomheder til at tænke i nye baner. Aktiviteten vil også rumme deltagelse af internationale designere og repræsentanter fra modehuse som vil fortælle om, hvad det har betydet for deres design- og forretningsmodel, at de har indgået samarbejdsaftaler med et lokalt produktionssted. Det er desuden hensigten, gennem eksempler fra virksomheder at vise, hvordan produktionssteder samarbejder med mindre lokale modevirksomheder.

Arrangementet bliver afholdt på Kunstakademiets Designskole, Philip de Langes Alle 10, 1035 København K.

Rasmus Nordqvist
Projektleder
mobil: 27630531
Mail: info@join.dk

Der forelægger endnu ingen handlingsplan for projektet

Deltagere

I projektet deltager de 4 designuddannelser: Kunstakademiets Designskole, Kolding, TEKO/VIA University College og Københavns Erhvervsakademi samt Håndværksrådet og Fashion Forum. Det er desuden hensigten at involvere både nationale og internationale virksomheder.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com