Whocopied.me protects this content

New ways of working

Dette projekt vil kombinere nyeste hjernevidenskab med design, strategi og digitale værktøjer og give virksomheder helt nye muligheder for at implementere nye hjernebaserede redskaber i deres arbejde med innovation, kreativitet og produktivitet. Forskning fra Stanford University afslører nye måder at højne kreativitet, produktivitet, effektivitet, IQ og evne til innovation – altså de nye grundsten i moderne og hjernebaseret ledelse og virksomhedsførelse.

Et projekt for virksomheder der arbejder med innovation og kreativitet indenfor bl.a. Innovation & Design, bolig- og beklædningsbranchen.

Målgruppen for projektet er virksomheder, der arbejder strategisk med deres udvikling, ledelsesprincipper, evne til innovation og kreativitet indenfor bl.a. Innovation & Design, bolig- og beklædningsbranchen. Dog er der ingen begrænsning på målgruppen, blot at man har lyst at omsætte ny international viden til ”New Ways of Working”.

I de forløbende år har der været særdeles gode erfaringer med at afholde udviklingsworkshops med ledelsen i en række små og mellemstore virksomheder indenfor målgruppen med projektet Map of the Future. Det har tydeligt vist sig at virksomheder føler sig låst fast i gamle tankesæt og har stor glæde af nemme overskuelige værktøjer, der tvinger dem til at optage ny viden eller ny vinkel på deres kendte virkelighed. På samme måde vil vi skabe et nyt innovationsværktøj/proces til målgruppen, baseret på en international forankring af viden om de nye måder at arbejde på.

Deltagere

Deltagende institutioner: Innovation Lab, Aarhus Arkitektskole, Aarhus Universitet, Development Centre UMT og Standford Universitet.
Deltagende virksomheder: AROS, LEGO, Norstar, TopToys, Charlottas Village, Danseværkstedet, Gabriel, Vink Design, Marimatech og Design X Cph

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: