Whocopied.me protects this content

NEWRetail Topledernetværk

Formålet med NEWretail Topledernetværk er at samle topledere inden for detailhandel (Specialhandel) til en løbende diskussion i et fortroligt rum uden indbyrdes konkurrence om forbedring af sektorens konkurrencekraft og udvikling. Gennem inspiration udefra, erfaringsudveksling og Best Practice skabes en unik mulighed for styrkelse af de involverede deltagere og deres virksomheder.

Netværket er det første af sin karakter og skal gennem 4 årlige møder give deltagerne særlig indsigt i emner, de normalt ikke har mulighed for at få samlet eet sted men også læring og videns-/erfaringsdeling og måske endda samarbejde på tværs.

Første møde i ledernetværket

Introduktionsmødet den 3. September blev en spændende formiddag med et inspirerende indlæg fra Tim Kobe, arkitekten bag Apple Store og et bud på måling af butiksoplevelser i fremtiden. De kommende uger vil netværket tage endelig form og vil du høre mere, er du velkommen til at kontakte Nils Bugge på 3093 9801 eller nils@innonetlifestyle.com.

Se præsentationer fra dagen:

Service Platform, Betina Simonsen
Retail Topledernetværk, Nils Bugge
Butiksoplevelser – et metodestudie, Signe Mørk Madsen & Nils Bugge

Resultater

Når året er omme samles citater og konklusioner i et hæfte til inspiration for deltagerne. Hæftet godkendes, så der ikke offentliggøres tanker eller eksempler, der kan have fortrolig karakter Deltagergebyret er blot 10.000,-kr pr. år excl. udgifter til eventuelle studierejser.

Partnere og deltagere

Det er hensigten at samle ledere fra cirka 20 virksomheder i netværket. Partnere i projektetet er Development Centre UMT (projektleder), Dansk Erhverv, FDIH, KEA og CBS.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com