Whocopied.me protects this content

Nordic Buzz

Nordic Buzz vil udvikle et fælles nordisk state-of-the-art kompetenceudviklingsprogram, som er specielt målrettet kreative iværksætteres behov og dermed styrke udvikling og vækst i de små kreative iværksættervirksomheder ved at dygtiggøre dem i det at drive forretning. Samtidig vil kompetenceprogrammet hjælpe inkubatormiljøer og andre erhvervsfremmeaktører med bedre at understøtte og udvikle kreative iværksættere.

Nordic Buzz

Hovedformålet med projektet er, under programmet Interreg Iværksætteri (sysselsättning), gennem udvikling af et fællesnordisk kompetenceprogram, Nordic Buzz, specielt målrettet kreative iværksætteres behov, at styrke udvikling og vækst i de små kreative iværksættervirksomheder samt udvikling af inkubatormiljøer med kreative iværksættere og fremme investeringsstøtte for kreative selvstændige, mikrovirksomheder og helt nye iværksættere i partnerlandene Sverige og Danmark, men også sprede programmet til Norge.

Målet er ikke kun at udveksle viden og erfaringer men i fællesskab at udvikle værktøjer, modeller og metoder og teste et helt nyt fælles “skræddersyet” kompetence-program for kreative iværksættere, som kan udrulles både kommunalt og regionalt i programområdet og dermed styrke lokale inkubatormiljøer og give dem et kompetenceløft i form af, at de bliver i stand til bedre at styrke og udvikle de kreative iværksættere ud fra deres særlige behov.
Dermed vil vi styrke endnu flere kreative iværksætteres forretningsmæssige kompetencer, professionalisere deres virksomheder og øge deres konkurrenceevne og deres såvel nationale som internationale vækst; og hermed bedre udnytte det store potentiale, der ligger i at udvikle de kreative erhverv.

Læs her hvad Bettina Lehmann fra Draw Doodles Study fik ud af sit Nordic Buzz-forløb 2016

Ansøg

Er du en kreative iværksætter inden for livsstils branchen? Så spring med her og få styrket forretningspotentialet og strategien for vækst af virksomheden.
Nordic Buzz søger kreative virksomheder, der er 0-5 år gamle, har et cvr. nr., samt ydelser inden for livsstilsprodukter og services, såsom interiør, møbler, kunsthåndværk, mode, tilbehør, smykker, illustration, kunst og industrielt design. Virksomheder med ambitioner, et produkt der har potentiale, samt et fokus på bæredygtighed og lokal produktion foretrækkes.
Du inviteres til at søge om deltagelse i Nordic Buzz, hvor eksperter fra Sverige og Danmark vil klæde dig og din virksomhed på til at styrke dit forretningspotentiale. Vi opfordrer alle interesserede til at ansøge uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold.
Forløbet består af 3 workshops á 2 dages varighed med hjemmearbejde ind imellem. På de forskellige workshop vil virksomheden blive præsenteret for metoder og værktøjer, der kan løfte kompetenceniveauet. Der vil blive arbejdet på forretningsmodeller, interne og eksterne parametre så som kunderelationer, produktudvikling, organisationen, virksomhedens-lederpotentiale og meget mere.

Nordic Buzz søger kreative virksomheder, der er 0-5 år gamle, have et cvr. nr., deres ydelser er inden for livsstilsprodukter og services, såsom interiør, møbler, kunsthåndværk, mode, tilbehør, smykker, illustration, kunst og industrielt design. Virksomheder med ambitioner, et produkt der har potentiale, samt et fokus på bæredygtighed og lokal produktion foretrækkes.

Ansøg om deltagelse

Interreg Projekt

Nordic Buzz et samarbejde mellem Lifestyle & Design Cluster Danmark, Mode Inkubator Borås, Högskolan i Borås og Nääs KonsthantverkMölndal Kultur- och fritidsförvaltningen Sverige.

Nordic Buzz støttes af EU-programmet Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com