Whocopied.me protects this content

Pit Stop 2.0

Et udviklingsprojekt for små kreative virksomheder indenfor bolig, beklædning samt medie- og IT virksomheder

Forretningsudvikling

Projektet bygger på erfaringerne fra Pit Stop 1.

Pit Stop 2.0 er specielt tilrettelagt for ejere/ ledere af små kreative virksomheder indenfor bolig, beklædning samt medie- og IT virksomheder, der leverer smarte løsninger indenfor e-handel, web, spil og apps og afvikles i samarbejde med Innovationsnetværket Serviceplatform. Formålet er at give de deltagende virksomheder konkrete/operationelle værktøjer til at arbejde med deres forretningsudvikling og dermed styrke deres konkurrenceevne og bevidste arbejde med strategi.

Aktiviteter 2014

22 virksomheder deltager i forløbet, hvor der i løbet af december 2013 lægges ud med at udarbejde individuelle behovsanalyser for hver virksomhed. I løbet af 1. halvår 2014 afholdes 3 x 2 dages workshops/ Pit Stops hvor alle 22 virksomheder samt videnspartnere mødes og arbejder intensivt med værktøjer, metoder og sparring. Her er der samtidigt mulig for at netværke virksomhederne imellem.

Læs om hvordan Pit Stop 2.0 kom godt fra start i Odense i januar

Joan Knudsen
Projektleder
Mobil: +45 42421243
Mail: joan@ldcluster.com

Workshops om forretningsudvikling

I februar, april og maj afholdes 3 workshops i form af eksternater, som hver i sær sætter fokus på nogle relevante udviklingsområder. Det første handler om virksomheden indad: Ressourcer, organisation, mind set, vision og værdier. Den anden workshop handler om markeder, kunderelationer, salg og muligheder. Den sidste workshop går i dybden med digitale forretningsmodeller back office og implementering.

Læs artiklen fra den første workshop som blev afholdt i februar

Master class om Pit Stop på “Veje til vækst” konferencen i Herning

Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning afholdte master class med titlen: “Pit stop – Et serviceeftersyn for små kreative virksomheder” på erhvervsmessen på “Veje til vækst” konferencen i Herning i november 2013. Her fortalte Jørgen Rasmussen fra Arkitektskolen Aarhus bl.a. om Alexander Osterwalders strategiværktøj: Business Model Canvas, mens Pia Shildknecht fra virksomheden Phucisme fortalte om, hvordan de bruger deres erfaringer fra deres deltagelse i første runde af Pit stop.

Bog om projektet Pit Stop

I december 2012 holdt projektet afslutning og evaluering af hele forløbet. Der var stor tilslutning og rigtig god feed back. Der er blevet lavet en afsluttende film, ligesom vi har skrevet en bog om de metoder og processer, der har været brugt i projektet samt hvad effekten har været. Bogen skal ses som en læringsopsamling og vidensformidling til alle, der arbejder med små kreative virksomheder.

Bogen kan rekvireres hos projektleder Joan Knudsen.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: