Pitching for a Better Baltic Sea

PITCHING FOR A BETTER BALTIC SEA  2020 bliver afholdt d. 27-29 oktober 2020, med et hovedevent i Aarhus d. 28. oktober. 

Tilmeld dig og hør spændende pitches fra danske, baltiske, svenske, finske og tyske iværksættere, som skal pitche deres idéer med det overordnede tema: ‘How Can Your Idea Make the Baltic Sea Region a Better Place?’. Der vil være rig mulighed for at networke med iværksættere, organisationer og spændende profiler fra kreative virksomheder. 

Arrangementet sigter mod at styrke samarbejder i Østersøregionen inden for de kreative industrier. Ved at samle nystartede virksomheder, SMV’er, inkubatorer og andre CCI-aktører fra Østersøregionen, viser projektet, hvordan FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling nr. 12 og 13 kan skabe værdi, give retning og føre til fremtidens innovation og investeringer.

FN’s Verdensmål:

Mål 12: Ansvarligt forbrug og produktion.

Mål 12 handler om at fremme ressource- og energieffektivitet, bæredygtig infrastruktur og give adgang til basale tjenester, grønne og anstændige job og en bedre livskvalitet for alle.

Mål 13: Klimaindsats

Mål 13 handler om overkommelige, skalerbare løsninger koordineret på internationalt niveau for at gøre det muligt for lande at springe til renere og mere robuste økonomier.

Læs mere om FN’s Verdensmål her

 

Begivenheden er en del af Creative Ports, som er finansieret af EU’s Interreg Baltic Sea Region (BSR) Programme 2014-2020

KONTAKT OS

Afdeling i Jylland
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
> Find vej
Afdeling i København
BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: